Ukrainas neatkarības dienu būs iespējams atzīmēt gaisa balonā virs Latvijas (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

24. augustā Ukraina atzīmēs savu neatkarības dienu, un gaisa balonu piloti visā pasaulē starptautiskā labdarības festivāla "LIDO KOPĀ AR UKRAINU" ietvaros organizēs labdarības lidojumus. Projektam ir pievienojusies arī gaisa pilotu komanda no Siguldas, kura organizēs labdarības gaisa balonu lidojumus un sniegs palīdzību ukraiņiem.

Foto: publicitātes

Labdarības lidojumi, kas notiks netālu no Rīgas, kļūs par daļu no starptautiskā festivāla “LIDO KOPĀ AR UKRAINU”. Festivāls tiek organizēts dažādos kontinetos par godu Ukrainas neatkarības dienai. Labdarības lidojumus Latvijā organizē uzņēmums “mansPilots” kopā ar aerostatu pilotiem Ģirtu Vilku, Arni Mikelsonu, Mārtiņu Briģi un Kristapu Frickausu.

Festivāla dalībniekiem ir iespēja nopirkt labdarības biļetes lidojumam ar gaisa balonu vai arī ieejas biļetes. Labdarības biļetes cena lidojumam ar gaisa balonu ir 180 eiro.

Pieejamas 20 biļetes. Pārējiem dalībniekiem būs iespēja apmeklēt labdarības lidojuma starta vietu, tādējādi paužot savu atbalstu Ukrainai. Ieejas biļetes cena ir 5 eiro. Visi ieņēmumi no labdarības biļešu pārdošanas tiks ziedoti, lai palīdzētu ukraiņiem, atbalstot Ukrainas prezidenta iniciatīvu - UNITED24 platformu.

Biļetes ir pieejamas šeit.

Labdarības festivāls Latvijā notiks 6. septembrī. Festivāla laiks var tikt mainīts, ņemot vērā laikapstākļus. Festivāla organizatori aicina, pārbaudīt paziņojumus pasākumam izveidotajā "Facebook" kontā.

Labdarības festivāla “LIDO KOPĀ AR UKRAINU” organizatori ir nevalstiska organizācija “Ukrainas aeronautikas biedrība”. Visi, kuri vēlas iesaistīties festivāla organizēšanā, to var izdarīt, piesakoties par brīvprātīgajiem vai sadarbības partneriem pasākuma mājaslapā, kā arī ziedojot. Dāvanā par ziedojumiem jūs saņemsiet ekskluzīvus suvenīrus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu