Rīgā un Tallinā degvielas cenas stabilas, Viļņā - nelielas izmaiņas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā darba nedēļā benzīna un dīzeļdegvielas cenas Rīgā un Tallinā nemainījās. Savukārt Viļņā degvielas cenām novērotas nelielas izmaiņas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Viļņā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nedēļas laikā nemainījās un maksāja attiecīgi 1,834 eiro un 1,774 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena piektdien bija 1,789, kas ir par 1,1% mazāk nekā pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,1% un bija 1,819 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas un piektdien maksāja attiecīgi 1,899 eiro un 1,799 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Viļņā nedēļas laikā nemainījās un piektdien Rīgā tā maksāja 0,825 eiro par litru, bet Viļņā - 0,722 eiro par litru. Tallinā autogāzes cena palielinājās par 1,2% - līdz 0,87 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu