Foto ⟩ Maija Silova iziet sabiedrībā ar vīru (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maija Silova ar vīru Rūni Ulvangu.
Maija Silova ar vīru Rūni Ulvangu. Foto: publicitātes

No 18. līdz 21. augustam  Dzintaru koncertzālē norisinājās starptautiskais pasaules un klasiskās mūzikas festivāls "Summertime - aicina Inese Galante", pulcējot kuplu apmeklētāju loku. Viesu vidū bija arī šarmantā TV seja Maija Silova ar vīru. 

Jau ziņots, ka Silova precētas sievas statusā ir gandrīz divus gadus, taču par šo faktu publiski kļuva zināms vien šovasar. Silova atklāja, ka viņas vīrs ir Norvēģijas pilsonis un, piekāpjoties sievas vēlmēm, pārcēlies uz dzīvi Latvijā.

Atgādinām, ka Galantes festivāla atklāšanas koncertā norisinājās muzikāls humora šovs "Igudesman & Joo" izpildījumā kopā ar viesi no Izraēlas - kontrabasistu un multitalantu Ādamu Benu Ezru. Teatralizētais muzikālais šovs "Igudesman & Joо" ir saruna ar skatītājiem mūzikas un humora valodā.

Savukārt 19. augustā uzstājās "Shantel & The Bucovina Club Orkestar". Ukraiņu izcelsmes vācu mūziķis Stefans Hantels ir modes noteicējs Balkānu mūzikas žanrā. Katrā priekšnesumā skan Balkānu un čigānu motīvi. Hantels ir saņēmis "BBC Radio 3" etniskās mūzikas balvu.

Maija Silova ar vīru
Maija Silova ar vīru Foto: publicitātes
Maija Silova ar vīru
Maija Silova ar vīru Foto: publicitātes

20. augustā skatītājus priecēja divi koncerti. Mazajā zālē festivāla patronese Inese Galante kopā ar pianistu un starptautisko konkursu laureātu Andreju Osokinu uzstājās ar koncertu "Viva mīlestība!".  Tajā pašā vakarā festivāla organizatori aicināja baudīt džeza un "lounge" mūziku Lielajā zālē.

Savukārt festivāla noslēdzošajam koncertam 21. augustā bija sagatavots īpašs šovs - "Piaf! The Show", kas vēsta par franču dziedātājas Edītes Piafas dzīvi un mūziku. Dziedātāja un aktrise Natālija Lermita izpildīs visas Piafas atpazīstamākās dziesmas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu