VIDEO ⟩ Purvciemā sieviete vairāk nekā trīs promiļu reibumā ietriecas vairākos ceļmalā stāvošos auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pamatīgi piedzērusies "Volkswagen" vadītāja nespēja novaldīt spēkratu Nīcgales ielā un iznīcināja savu auto, ietriecoties ceļmalā novietotajos braucamrīkos, vēsta "Degpunktā".

Pie satiksmes jezgas, kas izraisīta vēlā vakara stundā, vainojama 36 gadus veca sieviete.

"Nebija bremzēšanas skaņas, skatos – sieviete "bezfilmā" aizskrien prom. Saģērbjos, eju ārā, skatos, sievieti jau velk atpakaļ," stāstīja notikušā liecinieks.

Jau tagad ir skaidrs, ka negadījuma vaininieces nodarītie zaudējumi ir lēšami vairākos tūkstošos, kas aizies sodos un citu spēkratu remontos, nemaz nerunājot par turpmākajiem tiesu darbiem.

Likumsargi noskaidroja, ka pie "Volkswagen" spēkrata stūres bija sēdusies kāda 1986. gadā dzimusi sieviete, kura transportlīdzekli vadīja, būdama vairāk nekā trīs promiļu reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Par ceļu satiksmes negadījuma faktu Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu, savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām ir sākts kriminālprocess.

Visticamāk, policistu rīcībā par Nīcgales ielā notikušo ir visa vajadzīgā informācija, jo vakara incidentam bija ļoti daudz aculiecinieku, kuri jau snieguši likumsargiem būtiskākās ziņas.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu