Usiks ar Fjūriju cīnīsies nākamgad (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: EPA/Scanpix

Nepārspēto Oleksandra Usika un Taisona Fjūrija boksa cīņa par absolūtā smagsvaru čempiona titulu notiks 2023. gada februārī.

Šādi informāciju, atsaucoties pazīstamo boksa promotieri Bobu Arumu, izplatījis "talkSPORT" žurnālists Maikls Bensons. 

Sākotnēji izskanēja ziņas, ka Usiks - Fjūrijs ringā spēkiem mērosies šī gada decembrī, bet tagad tiek ziņots, ka viņi tiksies 2023. gada 11. vai 18. februārī. 

Cīņas norises vieta, visticamāk, būs Tuvie Austrumi. Tā varētu būt Saūda Arābija, Katara vai Apvienotie Arābu Emirāti (AAE).

Usika īpašumā ir Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas, kā arī Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) tituls.

Savukārt Fjūrijs ir Pasaules Boksa padomes (WBC) čempions.

Profesionālajā ringā 34 gadus vecajam Fjūrijam aiz muguras ir 33 cīņas, no kurām 32 uzvaras un viens neizšķirts. 23 reizes viņš sāncensi pieveicis ar nokautu. Pārspēto bokseru sarakstā atrodami tādi vārdi kā Deontejs Vailders, Dereks Čisora, Vladimirs Kļičko un citi.

Savukārt 35 gadus vecais Usiks uzvarējis visās 20 cīņās, no tām 13 ar nokautu. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules Boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem pieveica Mairi Briedi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu