Aktrise Bārbija Fereira paziņo, ka vairs nefilmēsies provokatīvajā seriālā "Eiforija"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock

"Pēc četriem gadiem, kad iemiesoju visīpašāko un mīklaināko varoni Ketu, man ar asarām acīm jāatvadās," tā "Instagram" īsajā stāstiņā atklāja ASV aktrise Bārbija Fereira, kura atveidoja Ketrīnu Ernandesu HBO izklaides milža populārajā seriālā "Eiforija" (Euphoria), ziņo raidsabiedrība CNN.

"Es ceru, ka, tāpat kā es, arī daudzi no jums viņā [Ketā] saskatīja sevi, un ka ceļš, kurā viņa kļuva par to, kādu jūs viņu pazīstat, jums sagādāja prieku. Es viņai veltīju milzu rūpes un mīlestību, un ceru, ka jūs to jūtat. Mīlu tevi, Ketrīna Ernandesa," vēstījusi aktrise.

HBO un Fereiras pārstāvji nav komentējuši aktrises pausto. Tāpat pašlaik nav oficiālas informācijas, kad sāksies seriāla "Eiforija" 3. sezonas filmēšana. Ir tikai zināms, ka turpinājums visā pasaulē iemīļotajai, provokatīvajai pusaudžu drāmai būs.

Medijs "Variety" spekulē, ka aktrises paziņojums izskanējis neilgi pēc plaši izplatītajām baumām par viņas un seriāla režisora domstarpībām, kas radušās par viņas atveidotā tēla "izstumšanu" – Ketrīna no galvenās varones pirmajā sezonā lielā mērā tika pazemināta līdz otrā plāna lomai otrajā sezonā, izraisot fanu sašutumu.

Seriāla radītājam Semam Levinsonam ir raksturīga neona krāsu un piesātinātu gaismu izmantošana savos darbos un straujas, interesantas kameras rakursu maiņas, kas rada virtuālu sajaukumu starp fantāziju un realitāti, ar ko arī izceļas provokatīvā "Eiforija".

Seriāls saņēmis virkni balvu un nomināciju - lielākoties par tām varēja pateikties filmas skaņu celiņam ("Guild of Music Supervisors", "Primetime Creative Arts Emmy", "Hollywood Music in Media" balvas) un, protams, galvenās lomas atveidotājai Zendajai (Zendaya), kuras transformāciju no iepriekšējo gadu jaukās "Disneja" studijas meitenes uz rūdītu mazgadīgu narkomāni augstu novērtēja gan publika ("People’s Choice Award"), gan kritiķi ("Primetime Emmy").

Drosmīgs un atklāts, seriāls nesaudzīgi atsedz 21. gadsimta tīņu reālās problēmas, starp kurām sliktas sekmes skolā atrodas teju vai pēdējā vietā.

Lai arī televīzijas satura kritiķi atkal un atkal uzdeva jautājumu, kas īsti ir šī seriāla auditorija, - to skatījās visi, gan paši jaunieši, gan tie, kuriem jaunība pagājusi vēl iepriekšējā tūkstošgadē. Jo vienbalsīgi atzina visi - lai arī pasaule mainās, jauniešu problēmas paliek tās pašas, citi ir tikai apkārtējās pasaules piedāvātie risinājumi.

Otrās sezonas reklāmas rullītis

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu