Bredam Pitam ir saraksts ar "sliktajiem" un "labajiem" aktieriem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: PAN Photo Agency/Shutterstock

Kurš gan nezina ASV aktieri Bredu Pitu - viņš jau izsenis ir kļuvis par kino kases grāvēju ikonu, jo filmējies ļoti daudzās leģendārās filmās plecu pie pleca ar citām Holivudas zvaigznēm. Izrādās, ka Pits šķiro savus kolēģus kategorijās: ar kuriem viņam patika strādāt kopā un  ar kuriem viņš vairs nekad nesastrādāsies, vēstī laikraksts "The Huffington Post".

Par Pita "melno sarakstu" publiski klajā nāca "Bullet Train" zvaigzne - aktieris Ārons Teilors Džonsons, kurš filmējās kinolentei kopā ar Pitu. 

Bredam esot fiziski pieraksti: "labais saraksts" un "sliktais saraksts", kurā viņš kārto savus bijušos un esošos kolēģus.

Protams, to, kuri aktieri ir Pita "melnajā" sarakstā, mēs varam tikai minēt, bet viena zvaigzne, kas noteikti ir viņa "labajā" sarakstā, noteikti ir Sandra Buloka.

Breds bija zvaigzne Bulokas filmā "Zudusī pilsēta" ("The Lost City"), kā arī viņa filmējās Breda filmā "Bullet Train". Un Breds cer, ka nākotnē viņš un viņa "vecā labā draudzene", kura ir viņa vienaudze (58 gadi), atkal sadarbosies.

Breds bieži medijiem ir uzsvēris, ka "Sandra ir kā vecs draugs. Viņai ir lieliska personība. Šo gadu laikā viņa vairākkārt ir palīdzējusi, viņa vienmēr ir blakus."

Viljams Bredlijs "Breds" Pits ir amerikāņu aktieris un kinoproducents. Pits sešas reizes ticis nominēts Kinoakadēmijas balvai — četras reizes kā aktieris par lomām filmās "12 pērtiķi" (1995), "Neticamais stāsts par Bendžaminu Batonu" (2008), "Naudas spēle" (2011), "Reiz Holivudā" (2019) un divas reizes kā producents par filmām "Naudas spēle" (2011) un "12 gadi verdzībā" (2013). Pēdējā no tām ("12 gadi verdzībā") arī ieguva Amerikas Kinoakadēmijas balvu kā labākā filma.

Bez tam tā saņēma BAFTA kino balvu "Labākā filma". Otro reizi Amerikas Kinoakadēmijas balvu ieguvis kā labākais aktieris otrā plāna lomā par filmu "Reiz Holivudā" (2019). Par šo lomu saņēmis arī Zelta globusa balvu un BAFTA kino balvu. Vēl vienu Zelta globusa balvu ieguvis par labāko otrā plāna lomu 1995. gada filmā "12 pērtiķi".

Preses izdevumos Pits bieži tiek saukts par vienu no vispievilcīgākajiem vīriešiem pasaulē. Viņa bijusī laulība ar aktrisi Dženiferu Anistoni un pašreizējās attiecības ar Andželīnu Džoliju ir plaši aprakstītas presē. Viņš ir sešu bērnu tēvs, no kuriem trīs ir adoptēti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu