Poču nomaina Busulis. Kas sakāms bijušajam šova vadītājam par aizmainīšanu? (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, publicitātes / TVNET kolāža

Nesen kļuva zināms, ka TV spēles "Mini pa trim" vadītāja vietu turpmāk ieņems mūziķis Intars Busulis. Līdzšinējais spēles vadītājs, aktieris Mārtiņš Počs komentējis pārmaiņas izdevumam "Privātā Dzīve". 

"Raidījuma vadītāju izvēle ir producentu ziņā. Nekas traks jau nav noticis. Viss plūst, mainās un attīstās," teic Počs. Viņš arī piebilst, ka Busulis esot veiksmīga izvēle šim raidījumam.

"Intars tomēr ir šovbiznesa zvaigzne. Ņemot vērā Intara darbības jomas, protams, laiki ir mainījušies arī viņam. Tagad Krievijas tirgus ir ar citu noskaņu. Redzot Intaru uz skatuves, esmu drošs – raidījumu viņš vadīs jautri un forši," uzskata Mārtiņš.

Jau ziņots, ka pavisam drīz pie TV skatītājiem ar trešo sezonu atgriezīsies jautrā attapības spēle "Mini pa trim". Jaunā sezona nesīs daudz pārsteigumu un atšķirsies no iepriekš redzētā, kā arī turpmāk to vadīs iemīļotais mūziķis, viens no šova "X Faktors" žūrijas locekļiem – Intars Busulis, kurš skatītājiem un spēles viesiem uzburs mājas ballītes sajūtu.

Busulis piedāvājumu vadīt TV spēli komentēja: "Es nevarēju nepieņemt šo izaicinājumu, jo ļoti vēlējos tiešā veidā komunicēt ar skatītājiem, ar tik lielu auditoriju, kādu var dot tikai televīzija."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 30. augusta numurā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu