Piektdienas horoskops: 2. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 2. septembrim.

AUNS

Svarīga nozīme draudzībai un sadarbībai. Laba diena, lai iepazīstinātu plašāku publiku ar savām iecerēm. Var rasties domubiedri un atbalstītāji.

VĒRSIS

Šodien iespējams piedāvājums, ko sen jau esi gaidījis un pelnījis. Ķeries pie jauniem un svarīgiem projektiem. Kādam lietišķās darīšanas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

DVĪŅI

Darbā var rasties kādas jaunas iespējas saistībā ar ārzemju tēmu – esi gatavs paplašināt redzesloku. Diena spraiga, tāpēc vakarā mājās jāgādā par mieru un saticību. Nestrīdies par sīkumiem.

VĒZIS

Nemierīga diena. Var rasties pārpratumi un situācijas, kas ar steigu jālabo. Dari visu lēnītēm un precīzi. Vakarā pievērsies mājas un ģimenes lietām. Savējie – tas ir spēks un atbalsts.

LAUVA

Var gadīties satikt cilvēkus, kas gatavi palīdzēt profesionālajā izaugsmē. Sadarbības iespējas izvērtē, taču zini, ka viss notiks, tikai pateicoties paša spējām un zināšanām.

JAUNAVA

Dzīvē un darbā viss plūst un mainās, bet tas tevi īpaši nebiedē. Līdzās ir draugi, radinieki, ģimene, mīļotais cilvēks. Vakarā dodies izklaidēties, būs daudz pozitīvu emociju.

SVARI

Jābūt uzmanīgam lietišķos un juridiskos jautājumos. Turi kārtībā „papīrus” un ievēro likuma burtu un garu – vienalga darbā vai privātajās lietās. Vakarā mīļas emocijas ģimenes lokā.

SKORPIONS

Iespējama tikšanās ar cilvēkiem, kas kļūst par draugiem vai darījumu partneriem. Visas vienošanās noformē juridiski korekti un nekautrējies izrunāt naudas lietas.

STRĒLNIEKS

Daudz emociju saistībā ar profesionālajiem pienākumiem. Nesatraucies, ja kaut kas nesanāk tā, kā biji plānojis. Izej vakarā ar draugiem izklaidēties un izvēdini galvu.

MEŽĀZIS

Tavas zināšanas, pieredzi un autoritāti neviens neapšauba, tāpēc necenties kādam kaut ko speciāli pierādīt. Apdomā jaunus plānus un kā pavairot ienākumus.

ŪDENSVĪRS

Dažādas idejas kā uzlabot darba vidi un kā izmantot jaunākās tehnoloģijas. Ja darbs ar dokumentiem, tad failus dublē – tehnika dažkārt mēdz pievilt visatbildīgākajos brīžos.

ZIVIS

Padari dienas darbus un dodies ātrāk pie savējiem. Pievakarē sarīko iepirkšanās tūri. Iegādājies skaistas lietas mājoklim, jo brīvdienas piemērotas saimniecības darbiem un interjera atsvaidzināšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu