Ziepniekkalna iedzīvotāji atklāj informāciju par vīrieti, kas, iespējams, nogalināja sievu un gāja bojā, izlecot no ēkas devītā stāva (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ziepniekkalna apkaimē ceturtdien, 1. septembrī, dzīvoklī atrasta mirusi sieviete ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Sievietes vīrs izlēcis pa balkonu un gājis bojā. Ēkas iedzīvotāji ir pārliecināti, ka vīrietis nogalinājis sievu un atzīst, ka viņš bijis agresīvs, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Rīgā, Ziepniekkalna apkaimē, ceturtdien, 1. septembrī, kādā dzīvoklī tika atrasta mirusi sieviete ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Sievietes vīrs, kurš, iespējams, bija vainojams sievas nāvē, izlēca pa balkona un gāja bojā.

Kaimiņiene Viktorija atklāj, ka redzējusi vīrieti uz devītā stāva balkona un zvanījusi glābšanas dienestam. Pa to laiku vīrietis esot "iekritis" atpakaļ balkonā, taču pēc stundas notikuma vietā ieradās gan ugunsdzēsēji, gan policija.

Otrajā reizē glābēji ielauzās vīrieša miteklī. Dienesta darbinieki centās viņu sagrābt aiz rokas un ievilkt atpakaļ istabā, taču pensionārs nolēca no balkona un gāja bojā pagalma zālājā.

Kaimiņiene, kas dzīvo pāris stāvus zemāk, pensionāru raksturo kā skarbu un agresīvu vīrieti.

"Viņš esot bijušais prokurors, nepatīkams cilvēks. Vīrs aizrādīja par smēķēšanu, mazbērni guļot, viņš atbildēja, ka zinot, bet "sauciet policiju, samaksāšu sodu,"" stāsta kaimiņiene. 

Sieva esot mēģinājusi izbēgt no vardarbīgajām attiecībām un grasījusies braukt uz Norvēģiju.

Kā informēja Valsts policija, 1. septembrī ap plkst.21 operatīvie dienesti saņēma izsaukumu no aculiecinieka uz Ziepniekkalnu, kur kāds vīrietis grasījās izlekt no balkona. Operatīvajiem dienestiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka dzīvokļa durvis ir aizslēgtas, tāpēc tika pieņemts lēmums tās uzlauzt.

Dzīvoklī tika atrasta mirusi sieviete ar vardarbīgas nāves pazīmēm, bet vīrietis izleca no balkona un gāja bojā.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka viņš bija bojāgājušās sievietes vīrs un, iespējams, bija noslepkavojis savu dzīvesbiedri.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 116. panta - par slepkavību un notiek izmeklēšana.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu