Par braukšanu dzērumā policija piektdien sodījusi 11 autovadītājus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts policijas ceļu policists darbā
Valsts policijas ceļu policists darbā Foto: Valsts policija

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija piektdien sodījusi 11 autovadītājus, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 11 autovadītājus. Rīgas un Vidzemes reģionā par braukšanu dzērumā sodīts viens autovadītājs, Latgalē - divi, Zemgalē - trīs un Kurzemē - četri.

Savukārt Zemgalē par automašīnas vadīšanu narkotisku vielu iespaidā policija vakar aizturēja vienu autovadītāju.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 187 administratīvā pārkāpuma protokoli: Rīgas reģionā sodīts 41 autovadītājs, Vidzemē - 67, Kurzemē - 26, Zemgalē - 33, bet Latgalē - 20 autovadītāji.

Savukārt Rīgas reģionā par agresīvu braukšanu sodīti divi autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 460 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, un tajos kopumā cietušas 12 personas, bet divas personas gājušas bojā.

Visvairāk ceļa satiksmes negadījumu ir reģistrēts Rīgas reģionā, kur notika 46 no visiem vakar notikušajiem negadījumiem, tam seko Zemgales reģions ar 17 avārijām, Vidzemes un Kurzemes reģioni - pa 13 negadījumiem, bet Latgales reģionā bijis vismazāk satiksmes negadījumu - deviņi.

Visvairāk cietušo reģistrēts Rīgas reģionā, kur cietušas četras personas, savukārt Latgales un Kurzemes reģionā cietušas trīs personas. Zemgales un Vidzemes reģionā cieta pa vienai personai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu