Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies naudas lietās?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 5. līdz 11. septembrim.

AUNS

Šonedēļ svarīga prasme sadarboties. Pārsvarā tev ir savs viedoklis un diezgan grūti pieņemt padomus, taču ir vērts. Kolēģu vai draugu ieteikumi ļaus uz situācijām pavērties no cita skatupunkta. Varbūt viss nav tā kā izskatās, un tev paveras jauni apvāršņi. Var rasties lieliskas idejas, par kurām dažs labs brīnās. Noteikti vajag parēķināt – ļoti var gadīties, ka tās ir jaunas peļņas iespējas. Ar tēriņiem gan esi apdomīgs un neļaujies rudens atlaižu vilinājumam, vienā brīdī var atklāties, ka kontā summa pārāk sarukusi. Brīvdienās jautri pasākumi ar draugiem.

VĒRSIS

Enerģija mutuļos un garastāvoklis mainīgs - jāatrod līdzsvars starp prātu un emocijām. Pirms pieņemt kādus būtiskus lēmumus, izvērtē visu vairākas reizes un palūdz skatījumu no malas draugiem, kuru viedoklim tu uzticies. Darbā daudz atbildīgu pienākumu un var gadīties, ka rodas klāt arvien jauni. Ir jārunā par algas pielikumu vai proporcionālu peļņas sadali. Privātajā dzīvē sirdī apslēptas kaislības. Attiecības jākopj kā puķu dārzs, tikai tad tās uzplauks visā krāšņumā. Vajadzētu vispirms pašam sev noformulēt, ko īsti vēlies, un tad jau viss notiks.

DVĪŅI

Gribas visu ātri, tūlīt un jau vakar... Atceries sakāmvārdu: kā vējš skrien, kā miets atduras... Patlaban ātrumā darītais augļus nenesīs, uz priekšu jāvirzās nesteidzīgi. Rūpīgi saraksti plānotājā visas nedēļas darbus un pie šī plāna pieturies, tā pašam vieglāk un arī kolēģiem vai sadarbības partneriem skaidrāki mērķi un spēles

noteikumi. Brīvdienās nododies mājas darbiem: kārto, remontē, izdaiļo, un iesaisti arī citus ģimenes locekļus. Ja šobrīd esi brīvs, iespējama interesanta iepazīšanās. Tā nesīs līdzi piedzīvojumus, kas paliek atmiņā.

VĒZIS

Kolēģi vai sadarbības partneri ļoti novērtēs to, ka esi cilvēks, uz kuru var paļauties. Tā teikt: kas ar tevi sarunāts, tas kā akmenī iecirsts. Pašam gan no atbildības nastas var būt grūti, taču labā ziņa ir tā, ka atbildīgais darbs šodien ir ieguldījums karjerā, profesionālajā izaugsmē vai biznesa sadarbībā nākotnē. Brīvdienās sapratīsi, ka iekrājušies dažādi nepaveikti mājas darbi. Vispirms apdari tos, un tad padomā par atpūtu un izklaidēm. Nav vēlama bohēma, bet vari apmeklēt kādu kultūras pasākumu vai iet padejot klubā. Simpātiju dzirkstis un viegls, tīkams flirts.

LAUVA

Sācies skolas un dzīves mācību laiks. Tavs prāts darbosies asi, būs atvērts jaunām zinībām un informācijai. Piesakies kursos vai meklē noderīgo tīmeklī, it īpaši to, kas saistās ar modernajām tehnoloģijām un to izmantošanu darbā un sadzīvē. Profesionālajā jomā būsi līderpozīcijās, tu zini savu vērtību un konkurence tevi nebiedē. Nedēļas nogalē dodies izbraucienā. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas – iepazīšanās ceļā vai caur interneta saraksti. Tikai ar to pēdējo tā piesardzīgi, visādi blēži par prinčiem vai princesēm mēdz uzdoties.

JAUNAVA

Visu lēnām, pamazītēm ar apdomu un rēķināšanu, tā kā esi pieradis. Ar jauniem projektiem vai ieguldījumiem vajag būt uzmanīgam. Var nākt pavērsieni, ko nebūsi plānojis, mainīties kādi apstākļi vai izjukt norunas. Ja notiek mīņāšanās uz vietas, tad izmanto laiku lietderīgi – mācoties ko praktiski noderīgu. Pastiprināta uzmanība pievēršama finansēm. Jāpārskata ienākumi, tēriņi un iekrājumi. Brīvajā laikā svarīgas sirdslietas.

Vientuļniekiem dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus. Būsi šarmants un pievilcīgs. Ja esi ar kādu kopā, tad sirsnīgi un pozitīvi brīži.

SVARI

Šonedēļ nemierīgi – daudz tālruņa zvanu, sapulces, tikšanās, jārisina visdažādākie jautājumi. Lielā slodze radīs stresu, bet tu ar visu tiksi galā. Ja esošajā situācijā kaut kas nav pa prātam, tad vienmēr ir iespējas to mainīt. Meklē citu darbu, lūkojies pēc aukstāka amata, attīsti savu biznesu. Ar vārdu sakot, meklē plašākas iespējas, taču rūpīgi izvēlies sadarbības partnerus. Nevajadzētu ticēt visam uz vārda, bet informāciju rūpīgi pārbaudīt. Sirdslietās ugunīga enerģija un jūtas, kas uzliesmo spēji un negaidīti.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā turies pie iepriekš nospraustiem plāniem un jau zināmām metodēm - jauniem eksperimentiem patlaban nav tas labākais laiks. Pārrunas ar sadarbības partneriem risini nesteidzīgi, un esi uzmanīgs ar līgumiem. Varbūt pat labāk būtu jaunās ieceres atlikt līdz oktobrim, jo patlaban iespējami negaidīti sarežģījumi. Turies arī tālāk no situācijām, kur citi skaidro attiecības, nav jāiet par šķīrēju svešos konfliktos. Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas un daudz emociju. Labs laiks randiņam un dzīves baudīšanai. Brīvajiem ļaudīm, izejot sabiedrībā, iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Sajūta tāda, ka gaidāmi būtiski notikumi. Darbā iespējamas pārmaiņas, var nākt kāds karjeras vai biznesa piedāvājums. Esi gatavs izaicinājumiem, bet sargies no pārsteidzības. Vai tici priekšnojautām un intuīcijai? Ja arī pret to izturies skeptiski, šoreiz ir vērts ieklausīties. Tā, iespējams, izvairīsies no pēkšņiem pārsteigumiem. Šonedēļ svarīga arī attiecību tēma. Neslāpē emocijas un ļauj tam otram nojaust par savām simpātijām. Taču

nestāsti neko cilvēkiem no malas - nevajadzētu, lai kāds iejaucas tavā privātajā dzīvē.

MEŽĀZIS

Šonedēļ jāizmanto visas iespējas maksimāli, jo pēc tam sākas sarežģīts un piņķerīgs laiks. Vajag rīkojoties pārliecinoši un dinamiski, tad konkurentus atstāsi kādu solīti nopakaļ. Tavas ieceres gūs atzinību, un pats ar paveikto būsi ļoti apmierināts – varēsi uzsist sev uz pleca un pateikt: „Malacis, skaistulis un gudrinieks!”. Un melots ne par kripatiņu nebūs. Attiecību jomā dažādi piedzīvojumi - iespējas satikties, iespējas pašķirties... Galvenais, neļauj vaļu emocijām, nerīkojies pārsteidzīgi un saudzē to, ko dzīve tev dāvājusi. Jāprot sadzīvot.

ŪDENSVĪRS

Jaudīga nedēļa. Daudzējādā ziņā. Plāni, idejas un iespējas. Jāatrota piedurknes un jāķeras pie darbiem! Būsi autoritāte, kuras viedoklī ieklausās, un dzirdēsi atzinīgus vārdus. Pašam gan reizumis būs sajūta, ka viss uz priekšu virzās ar grūtībām, it kā pret kalnu, it kā bremžu pedālis nospiests, bet... varbūt tā ir tikai šķietamība. Palūkojies uz situācijām caur optimisma prizmu. Dienu steigā neaizmirsti par atpūtu un sargies no stresa. Brīvdienās satiecies ar draugiem un apmeklē kultūras pasākumus. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pēkšņas un vētrainas kaislības.

ZIVIS

Negribas domāt par ikdienu un sadzīviskiem jautājumiem, bet ļauties sapņiem un brīvam peldējumam – lai tas dzīves kuģis mazliet padreifē pēc sava prāta. Mazliet jau var, bet darbi negaidīs un vienalga vajadzēs pievērsties gan profesionālām, gan sadzīviskām tēmām. Nepaļaujies uz citu labvēlību un solījumiem, labāk būs, ja pats kontrolēsi situāciju. Rūpīgi plāno ienākumus un izdevumus, jo var gribēties patērēt naudu par lietām, kas nebūt nav ļoti nepieciešamas. Ja esi šobrīd brīvs, tad izej sabiedrībā. Iespējama iepazīšanās ar spilgtu, pievilcīgu personību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu