Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Pirmās formulas (F-1) Nīderlandes GP, kurā savu skatītāju priekšā uzvaru izcīnīja čempionāta līderis Makss Verstapens. Kā jau bija paredzams, Zandvortā sāncensība trasē nebija pārāk aizraujoša, tomēr komandas šīs sacīkstes saistošas padarīja ar stratēģijas cīņām.

Rubrikā "Atskaņas no pēdējām sacīkstēm" atskatāmies uz pieredzēto aizvadītajā F-1 nedēļas nogalē.

Kā jau minēts, šoreiz ievērības cienīgus apdzīšanas manevrus trasē neredzējām, tomēr komandas intrigu sarūpēja ar stratēģisko cīņu.

Lai gan "Ferrari" mehāniķis joprojām domā, kur palika viņa kolēģis ar Sainsa kreiso aizmugurējo riepu, šoreiz jāatskatās uz citas komandas misēkli boksos jeb, precīzāk, Rasela vienpersoniski pieņemto lēmumu sacīkšu izskaņā.

Šoreiz sacīkstes notika Zandvortas trasē, kur bija nospiedošs Maksa Verstapena fanu pulka pārsvars. Kā zinām, Nīderlandes faniem patīk izmantot dūmu petardes, tomēr pāris idiotiem gandrīz izdevās sabojāt sestdienas kvalifikācijas sesiju.

Ņemot vērā, ka šajā sezonā atlikušās intrigas jau ir visnotaļ sekundāras (piemēram, cīņa par otro vai ceturto vietu Konstruktoru kausa kopvērtējumā), jāsāk lēnām skatīties uz nākamo sezonu. Aizvadītajā nedēļas nogalē "McLaren" oficiāli apstiprināja Oskara Piastri pievienošanos komandai. Jāteic, ka jaunais austrāliešu pilots staigā pa ļoti, ļoti plānu ledu.

Visbeidzot, nedaudz paturpinot par nākamo sezonu, pievērsīsimies "Haas" komandai, kas sezonas otrajā pusē atkal ir atpakaļ "auzās", bet, ja tā var teikt, dusmas tiks izgāztas uz Miku Šūmaheru...

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp