Otrdienas horoskops: 6. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kiian Oksana/ Shuttertstock

Horoskops otrdienai, 6. septembrim.

AUNS

Var rasties lieliskas idejas, par kurām dažs labs brīnās. Ir vērts parēķināt – ļoti var gadīties, ka tās ir jaunas peļņas iespējas. Un jauni apvāršņi, kurus sasniegt.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā daudz atbildīgu pienākumu un var gadīties, ka rodas klāt arvien jauni. Ir jārunā par algas pielikumu vai proporcionālu peļņas sadali.

DVĪŅI

Trauksmaina diena. Gribas visu ātri un jau vakar... Ātrumā darītais augļus nenesīs, uz priekšu jāvirzās nesteidzīgi. Apspriedies ar kolēģiem, juristiem, biznesa konsultantiem.

VĒZIS

Kolēģi vai sadarbības partneri ļoti novērtēs to, ka esi cilvēks, uz kuru var paļauties. Veiksmīgas darījumu sarunas un jauni plāni. Jāpievērš uzmanība juridiskiem jautājumiem.

LAUVA

Profesionālajā jomā būsi līderpozīcijās, tu zini savu vērtību un konkurence tevi nebiedē. Vari pieteikties augstākam amatam vai apsvērt biznesa iespējas.

JAUNAVA

Ja darbi buksē, izmanto laiku lietderīgi – mācoties ko praktiski noderīgu. Pastiprināta uzmanība pievēršama finansēm. Jāpārskata ienākumi, tēriņi un iekrājumi.

SVARI

Ja profesionālajā jomā kaut kas nav pa prātam, tad vienmēr ir iespējas to mainīt. Meklē citu darbu, lūkojies pēc aukstāka amata, attīsti savu biznesu.

SKORPIONS

Sarunas ar sadarbības partneriem risini nesteidzīgi, un esi uzmanīgs ar līgumiem. Varbūt pat labāk jaunās ieceres atlikt, jo patlaban iespējami negaidīti sarežģījumi.

STRĒLNIEKS

Vairāk paļauties uz prāta apsvērumiem vai intuīciju? Ja arī pret pēdējo izturies skeptiski, šoreiz ir vērts ieklausīties. Tā, iespējams, izvairīsies no pēkšņiem pārsteigumiem.

MEŽĀZIS

Tavas ieceres gūs atzinību, un pats ar paveikto būsi ļoti apmierināts. Konkurentus atstāsi kādu solīti nopakaļ, un plūksi laurus. Ieguvumi arī materiālā izteiksmē.

ŪDENSVĪRS

It kā viss notiek, tomēr reizumis rodas sajūta, ka darbi uz priekšu virzās ar grūtībām. Iespējams, tā ir tikai šķietamība. Palūkojies uz dzīvi caur optimisma prizmu.

ZIVIS

Nepaļaujies uz citu solījumiem, labāk būs, ja pats kontrolēsi situāciju. Rūpīgi plāno ienākumus un izdevumus, jo var rasties vēlme tērēt naudu par lietām, kas nebūt nav ļoti nepieciešamas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu