Policija Rīgā un Rojā atrod marihuānas audzētavas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Marihuānas audzētava. Attēls ilustratīvs.
Marihuānas audzētava. Attēls ilustratīvs. Foto: Valsts policija

Policija Rīgā un Rojā konstatējusi vienai personai piederošas divas marihuānas audzētavas, informēja Valsts policija.

31.augustā policijas Jūrmalas iecirknī sākts kriminālprocess par iespējamu nelikumīgu narkotisko vielu realizāciju un glabāšanu Rīgas rajonā. Dažas dienas vēlāk, 5.septembrī, likumsargi Imantā veica izmeklēšanas darbības, kuru laikā noskaidrots, ka 1987.gadā dzimušais vīrietis neatļauti realizējis 51 gramu marihuānas par 350 eiro. Uzreiz pēc narkotisko vielu realizācijas vīrietis tika aizturēts.

Turpinot darbu ar aizturēto, policisti noskaidroja viņa faktisko dzīvesvietu Rīgā un deklarēto dzīvesvietu Rojā.

Veicot procesuālās darbības aizturētā vīrieša faktiskajā dzīvesvietā Rīgā, tika atklāta marihuānas audzētava. Apskates laikā likumsargi izņēma ap 11 kilogramus izžāvētas marihuānas, 30 marihuānas stādus, kuru aptuvenais svars ir četri kilogrami, lampas, ventilatorus, taimerus, termometrus, svarus un vakuuma iekārtas.

Arī veicot procesuālās darbības vīrieša deklarētajā dzīvesvietā Rojā, tika konstatēta marihuānas audzētava. Tur policisti apskates laikā atrada un izņēma aptuveni septiņus kilogramus izžāvētas marihuānas, 75 marihuānas stādus, kuru aptuvenais svars ir četri kilogrami, lampas, radiatorus, ventilatorus, gaisa filtrus un smidzinātājus.

Precīzs izņemto vielu svars tiks noskaidrots ekspertīzē.

Aizturētais vīrietis iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā. Drīzumā tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa piemērošanu minētajai personai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu