Trešdienas horoskops: 7. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 7. septembrim. 

AUNS

Šajā nedēļā pirmajā vietā būs darba un finanšu tēma. Pieņem jaunus izaicinājumus vai uzsāc interesantus biznesa projektus. Iespējas nopelnīt vairāk, bet ar oriģinālām idejām.

VĒRSIS

Pratīsi pasniegt sevi sabiedrībā, pamatot viedokli un pārliecinoši uzstāties. Ir lielisks laiks, lai atrastu uzticamus domubiedrus nākotnes iecerēm.

DVĪŅI

Enerģija mutuļo un galvā lieli plāni. Kamēr esi uz tāda viļņa paveic iecerēto un arī darbus, kas iekavējušies. Derētu arī ieklausīties līdzcilvēku viedoklī, jo skats no malas vienmēr noder.

VĒZIS

Nav vērts satraukties par situācijām, kuras nevari ietekmēt, tā tikai „sabeigsi nervus”. Gudri cilvēki teic, ka vajag nogaidīt, jo viss vienmēr tā vai citādi atrisinās.

LAUVA

Vajadzētu pievērsties finanšu jautājumiem. Iespējams, vēl neesi izmantojis kādas iespējas vai idejas, lai pavairotu ienākumus. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu zināšanu – mācies.

JAUNAVA

Daudz emociju un dažādas pārdomas. Īpaši jūtīgi dzīvosi līdzi darba tēmai. Atceries, ka sevi ir jāmīl, un uztver notiekošo vieglāk. Stress un nervozēšana maz ko mainīs.

SVARI

Ja plāno iesaistīties kādā jaunā projektā, tad rūpīgi izvēlies sadarbības partnerus. Nevajadzētu ticēt visam uz vārda, bet informāciju rūpīgi pārbaudīt.

SKORPIONS

Turies arī tālāk no situācijām, kur citi skaidro attiecības - nav jāiet par šķīrēju svešos konfliktos. Jēga no iesaistīšanās maza, vari tikai iemantot nelabvēļus.

STRĒLNIEKS

Būsi līdz matu galiņiem darbos, diena ritēs saspringti un nemierīgi. Jebkurā situācijā rīkojies bez emocijām, lai runā racionālais prāts un loģiskie argumenti.

MEŽĀZIS

Ieklausies citu viedoklī un respektē to. Tomēr nevajag piekāpties tikai tāpēc, lai saglabātu mieru. Labākais būs diskusijās panākts saprātīgs kompromiss.

ŪDENSVĪRS

Naudas lietās jāskatās plašāk un tālāk. Ātra peļņa nebūs, bet ir piemērots brīdis slēgt ilgtermiņa vienošanās. Ieguldi vērtīgos pirkumos, iegādājies ko noderīgu saimniecībai un ģimenei.

ZIVIS

Profesionālajā jomā vai biznesā iespējami jauni pavērsieni. Esi gatavs izaicinājumiem, izaugsmei un jauniem peļņas variantiem. Jo radošāk darbosies, jo labāki rezultāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu