VIDEO ⟩ "Iela kļuva par upi!" Ventspilī spēcīgo lietavu laikā šoferi nespēj šķērsot pilsētas centrālo ielu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: mkfilm/Shutterstock

Ventspilnieks Raivo braucis pa pilsētas galveno ielu un tur arī palicis. Stipras lietusgāzes laikā Lielais prospekts pārvērties teju par upi, vairāki autovadītāji nav spējuši ielu šķērsot, vēsta raidījums "Bez tabu".

Šobrīd Raivo melnais BMW vairs nav iedarbināms, tas jāved uz servisu. Jaunietis lielo peļķi nav pamanījis, turklāt bijis jau par vēlu griezties apkārt, kad attapies ūdenī.

Raivo ir tikai OCTA apdrošināšana, tādēļ pašam no savas kabatas būs jāsedz mašīnas remonts. Blakus mājas iedzīvotāja Vija tieši pa dzīvokļa logu pati savām acīm redzēja, ka ūdens aizsniedzies līdz pat nama sienai un kā šoferi lielajā peļķē meklējuši auto numurzīmes.

Pašvaldība gan neko labot netaisās, šāda situācija, kā skaidro domes pārstāvis Andris Kausenieks, ir pavisam normāla. Pāris stundu laikā 21. augustā esot nolijusi gandrīz vai mēneša norma. Turklāt līdz šim nav saņemtas sūdzības no iedzīvotājiem par kādiem plūdu radītiem zaudējumiem.

Arī meteoroloģe skaidro, ka Ventspilī biežāk ir novērojami nokrišņi, turklāt pilsētās iedzīvotājiem ir jārēķinās, ka ūdens vietām sakrājas.

Video: "Bez tabu" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu