Ceturtdienas horoskops: 8. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 8. septembrim.

AUNS

Profesionālajā jomā situācijas būs mainīgas un nemierīgas. Visus strīdīgos jautājumus risini ar vēsu prātu. Pēc saspringtās darba dienas vakarā mierīgi atpūties.

VĒRSIS

Darbā var pavērties jaunas iespējas, taču vairāk skaties nevis uz karjeras augstumiem, bet izdevīgumu. Ja tieksies būt pirmajās rindās vienkārši tāpat vien, tas radīs daudz stresa.

DVĪŅI

Būsi atvērts jauniem kontaktiem, kas ļaus iegūt jaunus draugus un potenciālos biznesa partnerus. Galvā nāks dažādas domas, kas pārvērtīsies oriģinālās idejās.

VĒZIS

Ir iespējas izcelties un parādīt autoritāti darbā. Arī ar ienākumiem varēsi būt apmierināts. Iegādājoties lietas mājas saimniecībai, pievērs uzmanību cenai – vai tā adekvāta.

LAUVA

Lieliskas iespējas parādīt sevi profesionālā jomā. Ar savu entuziasmu aizrausi arī pārējos. Var rasties labi peļņas varianti, tikai jāuzmanās no pārāk ambicioziem plāniem.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā būsi zinošs un cilvēki uzklausīs tavu pieredzi. Kārtojot lietišķos jautājumus, finanšu vienošanās noformē juridiski korekti. Vakarā daudz saimniecisko pienākumu mājās.

SVARI

Jauna informācija, jaunas zināšanas – tie bieži bijuši dzīves vadmotīvi. Patlaban ir labs laiks, lai mācītos ko jaunu un praktiski noderīgu. Tīmeklī ir visai plašs piedāvājums, atradīsi vajadzīgo.

SKORPIONS

Varbūt vajag nedaudz apstāties, paņemt pauzi, atpūsties un padomāt par svarīgo. Profesionālajā jomā ļoti nemierīgi. Darbs darbu dzen, dienas par īsām un var rasties kādas kļūmes.

STRĒLNIEKS

Radošs domas lidojums! Darbā būs daudz dažādu ideju, bet ne visas gūs piekrišanu. Lai arī kā gribētos rīkoties tā, kā pašam tīk, dzīve ievieš savas korekcijas.

MEŽĀZIS

Tu lieliski proti tikt galā ar dzīves praktisko pusi un stingri stāvi ar abām kājām uz zemes. Citi var to mācīties un tā arī darīs. Ne vienam vien noderēs tavi ieteikumi.

ŪDENSVĪRS

Šodien neparedzēti apstākļi var būt spēcīgāki par ieplānoto. Tas kaitinās un darīs nemierīgu. Atceries, ka nav vērts dusmoties un nervozēt par lietām, ko nav iespējams ietekmēt.

ZIVIS

Prāts darbosies asi un precīzi un intelekts būs augstā līmenī. Tas palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus un būt par padomdevēju arī citiem. Cilvēki būs pateicīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu