Opra Vinfrija: Harijs un Megana var salabt ar karalisko ģimeni (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu TV sarunu šovu vadītāja Opra Vinfrija ir pārliecināta, ka princis Harijs un Megana Mārkla varētu salabt ar karalisko ģimeni.

"Mans tēvs devās mūžībā šovasar, un, kad visa ģimene sanāk kopā kopīgas ceremonijas vārdā, tā ir iespēja salīgt mieru," Vinfrija sacīja intervijā "Extra", atsaucoties uz notikušo karaliskajā ģimenē. 

Viņa piebilda: "Cerams, ka tas tā arī notiks arī viņu gadījumā."

Atgādinām, ka 2021. gada martā Lielbritānijas prinča Harija sieva, ASV aktrise Megana Mārkla intervijā Oprai Vinfrijai atzina, ka pēc pievienošanās britu karaliskajai ģimenei domājusi pa pašnāvību, kā arī apsūdzēja karalisko ģimeni rasismā.

Skaidrojot pāra dramatisko aiziešanu no karaliskās ģimenes, Mārkla apgalvoja, ka viņai liegta palīdzība garīgās veselības krīzes laikā, viņa apmelota un ka karaliskajā ģimenē bijušas bažas par pāra dēla ādas krāsu.

"Es vairs negribēju būt dzīva, un tā bija ļoti skaidra un īsta, un biedējoša, pastāvīga doma," Vinfrijai sacīja prinča dzīvesbiedre, runājot par reakciju uz naidīgumu tabloīdos un sociālajos medijos.

Vaicāta, vai viņai bijušas domas par pašnāvību, Mārkla atbildēja: "Jā. Tas bija ļoti skaidri."

Atceroties, kā viņa tolaik jutusies, Mārkla sacīja: "Es esmu nobijusies, jo tas ir ļoti reāli."

39 gadus vecā aktrise intervijā arī izteicās par "bažām", kas karaļnamā bijušas par to, "cik tumša" būs viņas dēla ādas krāsa.

Harijs viņai atklājis, kas teikts oficiālajās sarunās par Ārčija izskatu, kā arī to, kādi drošības pasākumi viņam būtu jānodrošina.

"Mēnešos, kad es biju gaidībās, mums divatā bija saruna par to, ka "viņam netiks garantēti drošības pasākumi, viņam netiks piešķirts tituls" un par bažām un sarunām par to, cik tumša varētu būt viņa āda, kad viņš piedzims," sacīja Mārkla.

"Man to pastāstīja Harijs - par šīm sarunām, kas ģimenei bijušas ar viņu," sacīja prinča dzīvesbiedre.

Pēc pāra negaidītā lēmuma par atteikšanos pildīt karaliskās ģimenes pienākumus dažos britu laikrakstos Mārkla tika attēlota kā aprēķinātāja, ietiepīga un izlutināta, bet pāra lēmums par nošķiršanos no karaliskās ģimenes tika raksturots kā neapdomīgs un savtīgs.

Atgādinām, ka 8. septembrī 93 gadu vecumā mūžībā devās karaliene Elizabete II. Godinot vecmāmiņu, Velsas princis Viljams pie pūļa iznāca plecu pie pleca kopā ar princi Hariju. Abus pavadīja arī viņu dzīvesbiedres - Velsas princese Ketrīna un Saseksas hercogiene Megana. Pēdējo reizi četratā viņi publiski parādījās 2020. gadā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu