Otrdienas horoskops: 13. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 13. septembrim.

AUNS

Ja darbā būsi čakls, tad ienākumi priecēs un varbūt tie pat būs lielāki nekā esi cerējis vai salīgts. Šī diena laba finanšu tēmai un materiālo jautājumu risināšanai.

VĒRSIS

Tu esi mērķtiecīgs cilvēks un zini, ko dari. Kolēģi un darījumu partneri būs sajūsmā. Bet tev jāraugās uz izdevīgumu un jārunā par peļņu: katram solim un katrai darba minūtei ir sava cena.

DVĪŅI

Šī diena ir par īsu! Gribas paveikt vairāk, nekā fiziski var paspēt. Vari pastrādāt arī ārpus noteiktā darba laika, tikai ne pārāk ilgi. Ģimene sāks protestēt, ka neesi ar viņiem kopā.

VĒZIS

Tu esi sirsnīgs cilvēks un gribēsi uzklausīt, pažēlot, palīdzēt visiem, kam tas nepieciešams. Vari iesaistīties labdarības pasākumos, bet atceries, ka enerģija vajadzīga arī savām lietām.

LAUVA

Šodien stundas traucas kā ātrgaitas vilciens un daudz filozofēt nav laika. Ir labas iespējas izcelties darbā, biznesā vai ar sabiedriskām aktivitātēm. Tver un izmanto mirkli!

JAUNAVA

Čaklam cilvēkam daudz uzkrauj. Priekšnieki vai darījumu partneri var pat sākt uzskatīt, ka strādāt vairāk par citiem ir tavs pienākums. To nepieļauj. Pašam var rasties idejas, kā pavairot ienākumus.

SVARI

Ja dusmojies un vēlies pateikt visu, ko domā, tad noskaiti līdz desmit. Tas attiecas gan uz darba vidi, gan privāto dzīvi. Miers ir vislabākais līdzeklis jebkuras problēmas risināšanā.

SKORPIONS

Tāda diena, ka nevar saprast: kas ir, kas nav... Nekas nenotiek pēc plāna, un ļoti jāpiktojas. Lietderīgāk laiku izmantot, mācoties ko noderīgu profesionālajā jomā.

STRĒLNIEKS

Runā par peļņu un samaksu, jo labs laiks ienākumu palielināšanai. Varbūt pašam prātā iešausies kāda spicā ideja, kas rezultējas ar lieliskām peļņas iespējām.

MEŽĀZIS

Prātā idejas, kā ienākumus palielināt. Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas un, iespējams, radīsies iespējas realizēt ieceres, kas ciparu bankas kontā padara iespaidīgāku.

ŪDENSVĪRS

Radīsies jaunas idejas, un tās būs visai ienesīgas, galvenais ar sadarbības partneriem vienoties par godīgu peļņas sadali. Laba diena biznesa jautājumiem.

ZIVIS

Neskaidras situācijas un neatrisinātas problēmas var radīt diskomfortu. Savukārt ar smaidu un šarmu iespējams atvērt daudzas durvis. Šodien jāspēlē ar atklātām kārtīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu