Izskaties stilīgi arī rudenī – apskati, kuri apavi un aksesuāri šogad modē

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Rudens Latvijā parasti ir tumšs, lietains un dubļains, tomēr nevajag aizmirst arī par krāsainajām koku lapām un sauli, kas joprojām ik pa laikam parādās aiz mākoņa maliņas. Ja vēlies izkrāsot savu rudeni un padarīt ikdienu nedaudz modernāku, tad apskaties, kā to izdarīt, izvēloties šobrīd aktuālus aksesuārus.

Kādus apavus vilkt šajā rudenī?

Šoruden jau atkal modē atgriežas gumijas zābaki! Jā, gumijas zābaki būs gan praktiski, gan stilīgi apavi lietainās rudens dienā gan pilsētās, gan laukos. Mūsdienās ir atrodami gumijnieki košās krāsās un ar dažādiem rakstiem. Tagad arī modernās pilsētnieces var izskatīties stilīgi ar gumijas zābakiem. Arvien biežāk var atrast tādus zābaku modeļus, ka no pirmā acu uzmetiena nemaz nevarēs pateikt, ka tie ir gumijnieki. Un neaizmirsti arī par šo zābaku praktisko pusi – tavas kājas nekad nebūs slapjas. Lietussargi ne vienmēr spēj pilnībā pasargāt no lietus, taču gumijas zābakiem tu noteikti vari uzticēties.

Ja tomēr gumijas zābaki tevi neuzrunā, tad vari rudenim izvēlēties masīvus bezpapēžu apavus. Tie ir vienkārši, klasiski un viegli pieskaņojami praktiski pie jebkāda stila apģērba. Rudens lapas mēdz būt slidenas, tāpēc apavi bez papēžiem būs daudz praktiskāka izvēle. Pēdējā laikā daudzi labprāt izvēlas kādu no ECCO apaviem, tāpēc ieskaties viņu jaunākajā rudens kolekcijā – iespējams tu atradīsi savus ideālos rudens apavus. Izvēlies klasiskus un vienkrāsainus apavus, ja vēlies universālus apavus, ko var pieskaņot praktiski pie jebkā - šādi apavi ir modē gan šosezon, gan tie ir aktuāli vienmēr. Ja vēlies ko košāku, tad uzmet aci krāsainiem apaviem, kas padarīs košāku tavu vizuālo tēlu.

Kurus aksesuārus izvēlēties, lai paspilgtinātu savu tēlu?

Drēgnajā rudenī tev ir lieliska iespēja padarīt savu ikdienu košāku, izvēloties krāsainus un košus aksesuārus. Arī to pašu lietussargu labāk izvēlēties košu un jautru, nevis klasisku melnu. Šoruden modē atkal ir vienkāršas un klasiskas rokassomiņas. Neaizmirsti, ka vasaras gaisīgās un vieglās rokassomas nederēs rudenī un ziemā, tāpēc izvēlies klasisku rudens somu, ja tev tādas nav. Melna soma, protams, piestāvēs pie jebkura tērpa, tomēr, ja vēlies ko košāku, tad izvēlies violetu, zilu vai zaļu krāsu.

Foto: Publicitātes foto

Paspēlējies ar dažādiem krāsu salikumiem. Turklāt, ja izvēlies klasiskas un vienkrāsainas drēbes, tad pie šāda komplekta droši var pieskaņot dažādus drosmīgus un košus aksesuārus. Rokassomiņa un apavi ir lielisks veids, kā tu vari paspilgtināt savu ikdienas tēlu. Savukārt, ja tu izvēlies košas bikses vai mēteli, tad labāk izvēlēties vienkrāsainu somiņu klasiskās krāsās. Ar krāsām nav vēlams arī pārspīlēt. Lai neaizrautos un nepāršautu pār strīpu, centies tērpā neiekļaut vairāk par trim dažādām krāsām.

Arī rudenī joprojām spīd saule, tāpēc dažkārt ir nepieciešamas saulesbrilles. Šoruden modē saulesbrilles, kuru stikliņi nav pavisam melni vai ļoti tumši. Izvēlies nedaudz gaišākas saulesbrilles, kā vasarā – rudenī arī saule nav tik spilgta, tāpēc nav nepieciešamas pavisam tumšas saulesbrilles. Savukārt šalles vietā izvēlies elegantu lakatiņu. Lakatiņi ir ideāls šalles aizvietotājs, it īpaši pirms aukstās ziemas iestāšanās. Ar lakatu tev būs pietiekami silti, kā arī to var stilīgi kombinēt pie jebkura tērpa.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu