VIDEO Sieviete Ādažu pusē ar fekālijām apsmērē kaimiņa auto, jo viņš atbalsta Ukrainu (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: alexfan32/Shutterstock.com

Divu kaimiņu nesaskaņas Ādažu pusē ir iegājušas jaunā fāzē - sākumā blakus dzīvojošajiem traucēja trokšņošana, tad tagad konflikts aizsācies par atbalsta paušanu Ukrainai, vēsta raidījums "Degpunktā".

Carnikavas pagasta Gaujas ciemu jau ilgstoši ir pārņēmis divu kaimiņu konflikts, kas sasniedzis kulmināciju. Aleksandrs, no rīta iznākot pie savas vieglās automašīnas, ieraudzīja visai nepatīkamu ainu – kaimiņiene pa visu viņa mašīnas virsbūvi bija izsmērējusi fekālijas, apmētājusi ar izkārnījumiem spēkrata stiklus un uz automašīnas spoguļa uzkarinājusi plastmasas maisiņu ar izlietotu tualetes papīru.

Konfliktā iesaistītais vīrietis stāsta, ka kaimiņienei jau no sākta gala ir nepatika pret kaimiņiem latviešiem un latviešu tautu, viņa skandalējas ne pirmo reizi un par jebkuru sīkumu – ir neskaitāmi video, kas to apliecina. Bijuši arī neskaitāmi iesniegumi policijā.

Aleksandrs stāsta, ka pirms kāda laika bijis Ukrainā un tikai salīdzinoši nesen no tās atgriezies. Viss Ukrainā notikušais un pārdzīvotais ir vīrieti aizkustinājis, tāpēc viņš nolēmis pie mājas izkārt Ukrainas karogu un uz automašīnas uzlīmēt uzlīmi, kas pauž atbalstu kara plosītajai valstij. Diemžēl kaimiņienes nostāja par notikumiem Ukrainā ir radikāli pretēja.

Uz konflikta vietu devās arī Carnikavas pašvaldības policijas vīri, kuri lietas materiālus tālāk nodeva Valsts policijas darbiniekiem. Savukārt policijā par šo gadījumu ir sākta resoriskā pārbaude un tiks skaidrots notikušais.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu