Ceturtdienas horoskops: 15. septembris

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Seksun Guntanid/ Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 15. septembrim.

AUNS

Patlaban ļoti svarīgi paplašināt redzesloku. Noderēs itin viss - sērfošana internetā, sarunas ar pieredzes bagātiem kolēģiem vai tālākizglītības kursi.

VĒRSIS

Nost ar rutīnu! Vajag lūkoties pēc jaunām iespējām: mainīt darbu, uzņemties papildus pienākumus vai pievērsties privātajam biznesam. Veiksme ir ar tevi.

DVĪŅI

Piemērots laiks karjeras vai privātā biznesa izaicinājumiem. Ja profesionālajā jomā kāda saistība ar ārzemēm, tad ļoti rūpīgi pārbaudi visu, kas attiecas uz juridiskām niansēm.

VĒZIS

Iespējams, ka esošais spēles laukums kļuvis par šauru. Ir piemērots laiks, lai mainītu darbu vai attīstītu biznesu, tikai finanšu jautājumos gan jāievēro piesardzība. Rēķini kādu soli uz priekšu.

LAUVA

Darbā necenties visu paveikt uzreiz, var rasties kļūmes. Palēnām, soli pa solim. Kaut arī daudz pienākumu, vakarā par tiem nedomā, bet pievērsies privātajai dzīvei un attiecībām ģimenē.

JAUNAVA

Tev tīk lēna notikumu attīstība, taču šodien var rasties pavisam negaidītas iespējas. Visu izvērtē, taču pārāk nekavējies. Ātra peļņa nebūs, bet vari ielikt pamatus tālākai nākotnei.

SVARI

Pār visu valdīs emocijas, bet jāmēģina tikt ar tām galā – savaldīties un svarīgus lēmumu pieņemt racionāli. Ja par kaut ko šaubies, palūdz padomu cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies.

SKORPIONS

Tāda "samudžināta" diena. Tēlaini izsakoties: Sīzifa darbs un atdeve maza. Vajadzētu pārskatīt pienākumu sarakstu – ko darīt tagad, un ko var atlikt uz vēlāku laiku.

STRĒLNIEKS

Jāmērķē augstāk un tālāk. Ja rodas iespēja, piesaki sevi augstākam amatam vai pievērsies privātajam biznesam. Ļoti noderīgas idejas, kā papildināt ienākumus.

MEŽĀZIS

Šodien darbi nevirzīsies uz priekšu tik veikli kā gribētos. Ar aktivitātēm mazliet piebremzē, jo ļoti iespējams, ka problēmas atrisināsies pašas no sevis. Lauzties aizslēgtās durvīs nav vērts.

ŪDENSVĪRS

Darbā svarīga prasme sadarboties, der ieklausīties kolēģos. Tāpat arīdzan privātajā dzīvē. Izrunājies ar savu otro pusīti un esi gatavs kompromisiem, ja radušās viedokļu atšķirības.

ZIVIS

Darbā izdari to, kas ietilpst pienākumos, taču nepārcenties un ar iniciatīvām klajā nenāc. Profesionāliem izaicinājumiem nav tas labākais laiks – iespējami mānīgi solījumi vai neskaidras situācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu