Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pasaulē populārākās vīriešu seksa rotaļlietas spēcīgiem orgasmiem un erekcijai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ar libido ir tāpat kā ar ķermeņa svaru – jāizlemj un jāsāk darboties! Ja cilvēku pārmācis stress, viņa seksuālā apetīte un spēja nodarboties ar seksu kritiski samazinās. Un kurš no mums vasaras beigās un rudens sākumā nav stresa pārņemts? Ziņās izskan drausmīgas prognozes par siltumenerģijas izmaksu pieaugumu. Gadi dara savu, nomācot stabilu erekciju, un to kļūst arvien grūtāk un sarežģītāk uzturēt. Ir pienācis laiks risināt libido problēmas pašā saknē un likt asinīm riņķot straujāk, neaizmirstot par uzbudinājumu.

Seksa triki un rīki, kurus vīrieši visā pasaulē atzinuši par labākajiem

Divvirzienu masturbators – vienā mirklī nokļūsiet septītajās debesīs.

Foto: Publicitātes foto

Divpusējā masturbatora vaginālā daļa nodrošina zemas intensitātes baudu, savukārt anālā daļa sniedz intensīvu baudu, spējot izraisīt pat eiforiskas sajūtas. Мasturbators piedāvā neticamu daudzveidību, tā lietošana ir ļoti vienkārša, to ir viegli nomazgāt. Ir viegli izņemams no iepakojuma; varat izmantot tik lielu spiedienu uz dzimumlocekli, cik vēlaties. Vai jūsu sieva bieži neatrodas mājās? Vai viņa vēlas mazāk seksa? Divpusējais masturbators atgriezīs baudu jūsu mājās.

Prostata ir vīriešu mantojuma Meka pat tiem, kuriem erekcija ir samazinājusies.

Foto: Publicitātes foto

Prostatas masāža sniedz ne tikai seksuālu baudu, bet var arī ievērojami palīdzēt mazināt problēmas, kas saistītas ar prostatas palielināšanos. Pirms dažiem gadu desmitiem vīriešiem prostatas masāžu piedāvāja kā pakalpojumu sanatorijās, un tajā nebija seksuāla zemteksta. Vīrieši, kuriem ir problēmas ar erekcijas uzturēšanu vai radīšanu, izmantojot prostatas stimulāciju, var sasniegt spēcīgus orgasmus. Vai dažādība guļamistabā nav labākais risinājums visām problēmām?

Prostatas vibrators Аddicted ir jaudīgs, ergonomisks, ūdensizturīgs, nav jāuztraucas par baterijām, jo to uzlādē, izmantojot USB.

Dzimumlocekļa pumpji divi vienā izmantojami kā dzimumlocekļa paplašinātāji un orgasma tempļi.

Vīrieši vecumdienās bieži konstatē, ka mazie asinsvadi erekcijas epicentrā sašaurinās un “draudziņš” nekādīgi nevar pacelt galvu. Peņa pumpji ir tā sauktie mehāniskie erekcijas stimulanti. Dzimumlocekļa pumpis rada vieglas, ritmiskas kustības un vakuumu, kas gan uzbudina, gan pievada asinis dzimumloceklim. Rezultātā dzimumloceklis saceļas, un orgasms klauvē pie durvīm. Peņa pumpji ir lielisks palīglīdzeklis erekcijas radīšanai pirms rotaļāšanās ar mīļoto. Un kāpēc gan vienatnē neizbaudīt retu erekcijas mirkli?

Foto: Publicitātes foto

Kāda ir atšķirība starp automātisko un manuālo dzimumlocekļa pumpi?

Neatkarīgi no izvēlētā veida rezultāts ir vienāds – pumpis izraisa erekciju un palielina dzimumlocekļa izmēru – gan garumā, gan biezumā. Papildus dzimumlocekļa izmēra palielināšanai paildzina erekciju un seksuālo baudu, rada orgasma sajūtu, kā arī palīdz dzimumlocekļa disfunkcijas gadījumā. Izvēloties manuālo pumpi, pumpēšana jāveic pašam. Izvēloties automātisko pumpi, tiek nodrošināta brīvroku sistēma, kas pati rada ritmiskas kustības un vakuumu. Ar pogas palīdzību varat kontrolēt spiediena spēku.

Atrodi sev jaunu vasaras izklaidi e-veikalā Melns Kakis. Tavu pasūtījumu nosūtīsim, diskrēti iepakotu, uz jebkuru vietu Latvijā.

Nerātnas izklaides!

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu