VIDEO ⟩ Aculiecinieks uz Vanšu tilta iemūžina agresīva šofera izraisītu avāriju. Situāciju skaidro Valsts policija (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālajā vietnē "Facebook" izplatījies kāds video, kurā redzams auto, kas burtiski "lido" pāri Vanšu tiltam un beigās avarē. Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai skaidrotu situāciju.

Aculiecinieku sniegtā informācija "Sadursme.lv" liecina, ka incidents noticis uz Vanšu tilta virzienā uz Rīgas centru sestdien, 10. septembrī, plkst. 6.29.

Kāda aculiecinieka video reģistratora iemūžinātajos kadros redzams, ka viņam pa priekšu blakus joslā brauc "Volkswagen" markas auto. Tad kādā brīdī starp abiem auto lielā ātrumā izbrauc vēl trešā mašīna.

Video turpinājumā redzams, ka agresīvi braucošo mašīnu sāk mētāt un šoferis to nespēj novaldīt. Turpinājumā auto, iespējams, ietriecās barjerās, pēc tam saduroties ar citu automašīnu. Pastāv arī iespēja, ka agresīvi braucošais šoferis vienkārši nobrauca gar barjerām, tajās neietriecoties.

Mašīna pēc tam palika stāvot šķērsām pirmajā joslā. Kā liecina "Google Maps" novērojamā informācija, konkrētajā ceļa posmā ir atļauts braukt ar 70 kilometru stundā lielu ātrumu, taču pēc uzbrauktuves uz tilta ātrums jāpalēnina līdz 50 kilometriem stundā.

Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai skaidrotu notikušā apstākļus. 

Valsts policija norādīja, ka pie viņiem nav reģistrēts šāds ceļu satiksmes negadījums uz Vanšu tilta.

Iespējams, šajā gadījumā ir bijis sastādīts saskaņotais paziņojums, bet, lai par to pārliecinātos, būtu jānoskaidro automašīnu valsts reģistrācijas numurzīmes.

Video: Incidents uz Vanšu tilta

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu