Piektdienas horoskops: 16. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jag_cz/ Shutterstock

Horoskops piektdienai, 16. septembrim.

AUNS

Tu esi aktīvs cilvēks, taču darba nedēļas izskaņā būsi noguris no rosības un gribēsies, lai visi liek mieru. Mēģini šodien pabeigt darbus ātrāk un dodies dzīvē! Dari to, kas sniedz optimismu.

VĒRSIS

Kamēr nav sākusies vēsā sezona, paveic sīkos remontdarbus un sakārto āra teritoriju. Iegādājoties pirkumus mājām, izvērtē vai tie tiešām nepieciešami un sargies no pārmaksāšanas.

DVĪŅI

Darba nedēļa beidzas un pienācis laiks uzmanību veltīt privātajai dzīvei. Vajadzētu pievērsties mājas lietām – palutināt savējos, kopā apmeklēt kādu kultūras pasākumu.

VĒZIS

Par karjeru un profesionālo izaugsmi domāsi jaunnedēļ, bet šodien esi vairāk kopā ar ģimeni. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar spilgti personību.

LAUVA

Neuzņemies papildus darba pienākumus, bet kamēr vēl saulīte silda, noorganizē brīvdabas pasākumu, prezentāciju, skolasbiedru salidojumu vai vienkārši atvasaras ballīti draugiem.

JAUNAVA

Parakstot dokumentus vai slēdzot līgumus, izlasi visu rūpīgi, lai vēlāk nerodas kādi pārpratumi. Lietišķā dzīve ritēs tik intensīvi, ka attiecību tēma paliks otrajā plānā.

SVARI

Labvēlīga diena dažādām sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm – piedalies pasākumos, iesaisties to organizēšanā – būs pozitīva enerģija un jaunas iepazīšanās.

SKORPIONS

Šodien ir īstais laiks, lai paveiktu to, ko sen esi vēlējies. Var rasties jaunas peļņas iespējas, tomēr uzmanīgi vajadzētu izturēties pret pēkšņiem karjeras vai sadarbības piedāvājumiem.

STRĒLNIEKS

Daudz ko panāksi ar pārliecināšanas spējām, personīgo pievilcību, smaidu un pozitīvismu. Tie ir priekšnosacījumi, lai kaut kas jauks notiktu arī privātajā dzīvē un sirdslietās.

MEŽĀZIS

Kārtojot un organizējot lietišķo jomu, nedrīkst atstāt novārtā attiecības. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī kaut kas pārrunājams. Sirsnība un atklātība vienmēr nāk par labu.

ŪDENSVĪRS

Neparedzēti pavērsieni iespējami darbā vai biznesā. Tas radīs satraukumu un prasīs daudz nervu, taču galarezultāts priecēs. Var nākt negaidīts sadarbības piedāvājums.

ZIVIS

Kā pie piektdienas palutini sevi ar skaistumkopšanas procedūru vai iepirkšanās tūri. Jāatjauno arī rudens garderobe. Darba lietām šī diena nav īpaši ražīga.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu