Futbola izlases bijušais kapteinis Gorkšs pārsteigts par Ozola amorālajiem izteikumiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola vārtsargs Roberts Ozols
Futbola vārtsargs Roberts Ozols Foto: AP/Scanpix

Latvijas futbola valstsvienības bijušais kapteinis Kaspars Gorkšs sarunā ar TV3 raidījumu "Bez tabu" sniedzis savu komentāru par vārtsarga Roberta Ozola amorālajiem izteikumiem laukumā.

"Riga FC" komandas vārtsargs Roberts Ozols, kurš Latvijas izlasē aizvadījis 15 spēles, 11. septembra "Optibet" virslīgas mačā nesavaldījās un tuvākajam bumbu padevējam veltīja ļaunus vārdus, novēlot nāvi mazā sportista mātei.

Ilggadējais valstsvienības kapteinis Gorkšs, kurš iepriekš kopā ar Ozolu ir spēlējis Latvijas izlases rindās, bijis pārsteigts par bijušā komandas biedra nesavaldību.

"Es biju pārsteigts, ka viņš vispār runāja. Viņš ir tāds spēlētājs, kurš vispār saka ļoti maz. Bet, lai nolamātos, laikam jau arī daudz nevajag. Roberts arī ir pietiekami inteliģents čalis, lai saprastu, ka to viņš izdarīja spēles karstumā. Bet, kā jau es teicu, tas nevienā brīdī nav attaisnojami," sacīja Gorkšs.

Gorkšs arī uzsvēra, ka sportistiem, kuri sasnieguši noteiktu atpazīstamības līmeni, ir arī pienākums rādīt piemēru apkārtējiem un jaunajai paaudzei.

"Tev ir šis te sabiedriskais līgums, kura dēļ tev ir jāsamierinās, ka katram par tevi ir viedoklis, un pašās saspīlētākajās situācijās ir jāspēj nosargāt savas emocijas.

Ja tu to nespēj, gluži vienkārši tam ir sekas," norāda bijušais izlases kapteinis.

Latvijas Futbola federācija (LFF) trešdien, 14. septembrī, Ozolam piesprieda piecu spēļu diskvalifikāciju un 170 eiro naudas sodu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu