Sestdienas horoskops: 17. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SanderMeertinsPhotography/ Shutterstock

Horoskops sestdienai, 17. septembrim.

AUNS

Šodien daudz saimniecības darbu. Jāsagatavojas vēsajai sezonai, jāpārskata garderobe, jāiedziļinās komunālajos jautājumos. Ģimene arī ar tevi kopā vēlas kaut ko pasākt.

VĒRSIS

Esi kopā ar mīļoto cilvēku. Iespējams, izrunājami kādi svarīgi jautājumi. Jāpadomā gan par saimniecības darbiem, gan to, lai dzīve neieslīgst pelēkas ikdienības rutīnā.

DVĪŅI

Sekmīgi mājas darbi. Būsi noskaņots enerģiski un izrīkosi savējos – kas kuram darāms. Kāds varbūt mazliet papiktosies, bet viss tiks izdarīts godam. Brīvajiem ļaudīm romantiski piedzīvojumi.

VĒZIS

Šodien kopā ar saviem mīļajiem doties izbraucienā zeltainajā rudenī. Sirsnīga un pozitīvām emocijām piesātināta diena. Labs laiks arī redzesloka paplašināšanai.

LAUVA

Diena ļoti piemērota sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm. Jauki būtu satikties ar draugiem, sarīkot pikniku. Bet, ja nekas tāds nav plānots, tad velti dienu sev – izgulies, lasi vai sērfo internetā.

JAUNAVA

Nozīmīga diena sirdslietu jomā. Attiecībās svarīgs atbalsts, sapratne un kopīgs skatījums uz nākotni. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējama iepazīšanās.

SVARI

Aizbrauc pie dabas vai satiecies ar draugiem, vajag atpūsties un līdzsvaroties. Lai diena rit rāmi, bez strikti noteikta plāna. Tādā plūdumā, ka nav jāskatās pulkstenī un jābīstas ko nokavēt.

SKORPIONS

Rūpēsies par savējiem, gatavosi brokastis, pusdienas, vakariņas. Mīļuprāt ielūgsi ciemos arī radus un draugus. Brīvajiem cilvēkiem var aktualizēties attiecību tēma.

STRĒLNIEKS

Satiecies ar draugiem, dodies pārgājienā, makšķerēt, pievērsies sportiskām aktivitātēm. Sirdslietās emocijas dzirkstīs un dzīve dāvās iedvesmojošus mirkļus.

MEŽĀZIS

Kaut kur aizbrauc – izstaigāt gleznaini rudenīgās dabas takas, apskatīt vēsturiskas vietas, pamieloties kādā omulīgā krodziņā. Dvēsele izslāpusi pēc jauniem iespaidiem harmoniskā gaisotnē.

ŪDENSVĪRS

Šodien būsi nemiera gars un - labā nozīmē - tramdīsi mājiniekus: jākārto, jāparemontē, jāatsvaidzina interjers. Pēc tam prieks visiem. Vakarā var ciemos pieteikties draugi.

ZIVIS

Svarīga attiecību joma. Ja kaut kas nav pa prātam, neturi to sevī, bet no sirds izrunājies ar mīļoto. Ja esi sirdī brīvs, tad dzīve var uzdāvāt neparastus piedzīvojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu