Sestdien uz Latvijas ceļiem cietuši astoņi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, informēja Valsts policijā.

Pagājušajā diennaktī reģistrētajos ceļu satiksmes negadījumos cietuši kopumā astoņi cilvēki.

Starp visiem ceļu satiksmes negadījumos cietušajiem viens bija velosipēdists, bet divi bija elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi. Negadījumos Rīgā un tās apkaimē cietuši trīs cilvēki, tostarp divi elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Latgales reģionā pagājušajā diennaktī reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki, tostarp viens velosipēdists.

Savukārt Kurzemes reģionā reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi, kuros nav bijis cietušo, Zemgalē notikuši deviņi ceļu satiksmes negadījumi, kuros arī nav bijis cietušo, kā arī Vidzemē pagājušajā diennaktī reģistrēti deviņi ceļu satiksmes negadījumi, bet tajos cietis viens cilvēks.

Sestdien uz Latvijas autoceļiem pieķerti 165 ātruma pārsniedzēji

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem pieķerti 165 atļautā braukšanas ātruma pārsniedzēji, informēja Valsts policijā.

Tostarp Rīgas reģionā pieķerti 56 atļautā braukšanas ātruma pārkāpēji, Vidzemes reģionā - 46, Zemgales reģionā - 24, Kurzemē - 21, bet Latgalē - 18.

Tāpat pagājušajā diennaktī pieķerti 22 autovadītāji par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, tostarp septiņi autovadītāji pieķerti Rīgas reģionā, pieci Zemgales reģionā, četri Vidzemē un pa trim Kurzemē un Latgalē.

Rīgas reģionā viens autovadītājs pagājušajā diennaktī pieķerts arī par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Četri autovadītāji pagājušajā diennaktī sodīti par agresīvu braukšanu, tostarp trīs Rīgas reģionā un viens Kurzemē.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pagājušajā diennaktī pieņemti 403 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tostarp Rīgas reģionā fiksēti 137 administratīvie pārkāpumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu