Svētdienas horoskops: 18. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 18. septembrim.

AUNS

Pirmajā vietā savējie. Palutini viņus ar lieliskām svētdienas brokastīm vai uzaicini rudenīgā piknikā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, bet notikumus nesteidzini.

VĒRSIS

Daudz uzmanības veltīsi saviem mīļajiem un pretī saņemsi to pašu. Savukārt brīvajiem ļaudīm sirsnīga iepazīšanās var pārvērsties attiecībās ar nopietnu turpinājumu.

DVĪŅI

Ģimenē mīļums un sapratne, ja vien pats negribēsi mazliet pavilloties. Tad labāk dodies kaut kur izlikt enerģiju – uz sporta zāli, vingrot parkā, izbraukt ar divriteni, noskriet krosiņu.

VĒZIS

Savējie ir vissvarīgākie. Ģimene un māja ir tas spirdzinošais avots, kas sniedz uzmundrinājumu. Daudz pozitīvu emociju no kopīgas saimniekošanas un mīļām sarunām pie pusdienu galda.

LAUVA

Lieliska atpūtā kopā ar draugiem. Izejot sabiedrībā, iespējamas kādas simpātijas, savukārt pāriem jāuzmanās no strīdiņiem. Divi mīloši cilvēki vienmēr var par visu vienoties un visu izrunāt.

JAUNAVA

Sirdi sildīs mīlestība. Ja attiecības sākumstadijā, tad jāpievēršas to nostiprināšanai. Brīvajiem ļaudīm sirdī romantika. Ir iespējas kaut kur satikt kādu īpašu cilvēku.

SVARI

Gribētos apdarīt kādus mājas darbus, taču tie var pagaidīt. Labāk doties ar savējiem izbraucienā, piknikā, piedzīvojumos. Sirdslietās domīgas noskaņas - rīkojies un dari, lai būtu labāk.

SKORPIONS

Pārdomas par sirdslietām – vai viss ir tā, kā tu vēlētos? Iespējams, kaut kas ir jāmaina, jāpārdomā un jādara citādāk. Pareizās atbildes atnāks, ja varēsi būt kādu laiku vienatnē.

STRĒLNIEKS

Ļoti iespējams, ka jau šodien būsi aizņemts ar nākamās nedēļas darba jautājumiem. Raugies, lai otrā pusīte nejūtas vientuļa un neapvainojas. Ja esi viens, tad jāpadomā, un jāizdara secinājumi.

MEŽĀZIS

Mājas saimniecībā iekrājušies darbi, kas jāpaveic. Ja sadzīviskos jautājumos rodas domstarpības, neuztiep ģimenes locekļiem savu viedokli kā vienīgo pareizo.

ŪDENSVĪRS

Aktuālas sirdslietas. Privātajā dzīvē var būt gan jauki brīži, gan sīki strīdiņi. Galvenais, neapspried neko ar citiem, var sākt tīties baumu kamols. Pašam jātiek ar visu skaidrībā.

ZIVIS

Jāgādā par saticību un jāizraujas no ikdienas rutīnas. Aizbrauc kopā ar mīļoto pie dabas, pasēdiet krodziņa terasē, izrunājieties no sirds. Ja otrās pusītes nav, tad dzīve var uzdāvāt liktenīgu tikšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu