Trešdienas horoskops: 21. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 21. septembrim.

AUNS

Jo vairāk darbu, jo vairāk var izdarīt – šī diena ritēs pēc šāda principa. Ir arī iespējas palielināt ienākumus. Vakarā vēl būs arī spēks aiziet uz sporta klubu vai izskriet krosiņu.

VĒRSIS

Ir jāuztaisa "revīzija" darba pienākumos. Varbūt esi uzņēmies pārāk daudz, varbūt dari kaut ko lieku. Vakarā krāsaini un aizraujoši sirdslietu piedzīvojumi.

DVĪŅI

Daudz jaunu ziņu. Varbūt dažas uz tevi tiešā veidā nemaz neattieksies, bet uztversi tās diezgan emocionāli. Vakarā risināmi saimnieciski jautājumi kopā ar ģimeni.

VĒZIS

Labāk viens sens draugs, nekā simts jaunu... Diemžēl šodien pārliecināsies, ka uz citu solījumiem īpaši nevar paļauties. Taču īstajā brīdī saņemsi atbalstu no sen zināmiem cilvēkiem.

LAUVA

Vajag kādam uzrūkt!... Garastāvoklis mazliet kašķīgs, un tu ātri pamanīsi, kurš kolēģis slinkojis, kurš kaut ko aplam izdarījis. Savukārt citi priecāsies, ka ir kāds, kurš ievieš kārtību.

JAUNAVA

Lieliska diena komunikācijai un kontaktu veidošanai. Kādā brīdī varbūt jutīsies noguris no apkārt valdošās kņadas, bet vēlāk sapratīsi, ka laiks pavadīts ļoti ražīgi.

SVARI

Domīgs noskaņojums. Darbā no tevis gaidīs radošas idejas, bet pašam vairāk gribēsies gremdēties apcerēs. Domas pie sirdslietām – kāpēc ir tā, kā ir, un ko darīt, lai labāk un mīļāk.

SKORPIONS

Darbā diezgan emocionāla gaisotne, jo ar kritisku aci saskatīsi kolēģu neizdarību. Steidzies palīgā, viss sakārtosies un galarezultātā visi būs priecīgi un apmierināti.

STRĒLNIEKS

Esi gatavs dažādiem pārsteigumiem. Darbā pēkšņi var mainīties pienākumi vai parādīties ziņas par reformām. Tikpat pēkšņi var rasties iespējas palielināt ienākumus. Jāizmanto izdevība.

MEŽĀZIS

Ielūkojies makā un bankas kontā, jāpārskata ienākumi un izdevumi. Iespējams, atklāsi, ka situācija nav spoža. Tad jāmaina darba vai jāmeklē jauni ceļi biznesā. Tev izdosies.

ŪDENSVĪRS

Laba diena lietišķo jautājumu kārtošanai iestādēs vai bankās, vienīgi rūpīgi jālasa līgumi un dokumenti. Vakarā apcerīgs garastāvoklis un filozofiskas pārdomas.

ZIVIS

Cilvēki būs pateicīgi par tavu labo sirdi un palīdzīgo roku - izglābsi kādu no nepatikšanām. Labi vārdi, ziedu pušķis vai vakariņas restorānā garantētas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu