Video ⟩ Peskova dēls atteicies ierasties kara komisariātā (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kremļa runasvīrs Dmitrijs Peskovs.
Kremļa runasvīrs Dmitrijs Peskovs. Foto: Valery Sharifulin/Valery Sharifulin/TASS

Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretāra Dmitrija Peskova dēls Nikolajs trešdien, 21. septembrī, atteicās doties uz kara komisariātu, "YouTube" kanāla "Popuļarnaja poļitika" tiešajā ēterā atbildot žurnālistam Dmitrijam Ņizovcevam, kas uzdevās par kara komisariāta darbinieku.

Ņizovcevs Nikolajam Peskovam paziņoja, ka ir nosūtīta pavēste, un aicināja ierasties nākamajā dienā kara komisariātā plkst.10 uz medicīnisko apskati.

"Jums ir jāsaprot, ja zināt, ka es esmu Peskova kungs, ka tas nav gluži pareizi, ka es tur atrastos. Īsi sakot, es to risināšu citā līmenī," atbildēja Peskovs juniors, nenojaušot, ka runā ar Viļņā bāzētā medija žurnālistu.

Viņš arī paziņoja, ka negrasās doties uz kara komisariātu.

"Man vispār ir jāsaprot, kas notiek un kādas man ir tiesības. Lai mani rīt savāktu? Ticiet, tas ne jums, nedz man nav vajadzīgs," skaidroja jaunais vīrietis.

"Man nav problēmu aizstāvēt dzimteni, bet man ir jāsaprot, cik mērķtiecīga būs mana parādīšanās tur, es jums saku par zināmām politiskām niansēm," piebilda Peskovs juniors.

Kremļa preses sekretāra atvase arī norādīja, ka viņu nevajadzētu atzīmēt dokumentos kā brīvprātīgo.

"Kā man teiks, tā es arī darīšu. Ja Vladimirs Vladimirovičs teiks, ka man tur ir jāiet, es iešu. Es neesmu ierindnieks," uzsvēra Nikolajs Peskovs.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu