VIDEO ⟩ "Viņa bija galīgā "lupatā"!" Piedzērusies šofere Pļavniekos sarīko pamatīgu jandāliņu mājas pagalmā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāda pusmūža vecuma sieviete otrdien, 20. septembrī, Pļavniekos sēdās pie stūres 2,6 promiļu reibumā. Šoferes neapdomīgais brauciens beidzās, atsitoties pret gaismas stabu un apgāžoties uz sāniem. Vietējie iedzīvotāji izvilka sievieti no sadauzītā auto, vēsta raidījums "Degpunktā".

Dienas vidū Jasmuižas ielas daudzdzīvokļu mājas pagalmā iebrauca kāds sudrabots "Audi", kam pie stūres sēdēja kaimiņiem nepazīstama šofere. Ņemot vērā, ka šaurajās ieliņās jau tā notiek konkurence par stāvvietām, sieviete nebija gaidīta viešņa. Pāris stundas vēlāk svešiniece izlēma doties prom, bet sastapās ar neskaitāmiem šķēršļiem.

Vietējā iedzīvotāja pieminētais jēdziens "izbraukt pa taisno" šajā situācijā nozīmēja uzbraukt uz trotuāra un šķērsot zālienu, pa ceļam cenšoties izvairīties no gājējiem, kokiem, stabiem un žogiem. 50 gadus vecā šofere no izaicinājuma nenobijās.

Auto sākumā ietriecās mājas stūrī, noraujot betona apdari. Pēc tam automašīnas vadītāja turpināja ceļu, bet atsitās pret gaismas stabu un apgāzās uz sāniem. Daži kaimiņi saskrēja pagalmā un redzēja, ka šofere nav adekvātā stāvoklī.

Likumsargi veica alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā un konstatēja, ka sieviete vadījusi spēkratu 2,56 promiļu stiprā reibumā. Valsts policija sākusi divus administratīvā pārkāpuma procesus, vienu par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu, savukārt otru par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, rezumē Valsts policija.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu