VIDEO ⟩ Atklāj jaunas detaļas par trīs auto sadursmi pie tirdzniecības centra "Spice"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET aculiecinieks

Aculiecinieki ziņo, ka krustojums pie tirdzniecības centra "Spice" daudziem autovadītājiem mēdz sagādāt grūtības un konkrētajā vietā vairākkārt notikušas avārijas. Arī trešdienas, 21. septembra, pēcpusdienā tur ceļu nesadalīja trīs transportlīdzekļi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sastrēgumu un līdz ar to arī autovadītāju neapmierinātību izraisīja avārija pie tirdzniecības centra "Spice". Lielirbes ielā negadījumā iekļuva trīs transportlīdzekļi, sākotnēji bloķējot pusi krustojuma.

Brīdī, kad jau ieradās Valsts policija un ugunsdzēsēji, saskādētais "Opel", kas pēc trieciena tika uzmests uz joslas sadalošā zāliena, tika aizvilkts malā. Pie "Opel" stūres sēdēja sieviete, kas pilnībā atzīst savu vainu notikušajā. Sieviete  veda meitu uz lidostu.

"Volskwagen" spēkratam gan nostrādājuši visi gaisa spilveni. Šoferis ar savu jauno automašīnu braucis vien nedēļu, un nu neskaidrs ir spēkrata turpmākais liktenis. Iespējams, sadursmes dēļ iegūtie bojājumi nav labojami.

"Škoda" spēkrats, kas griezās no veikala stāvvietas, cieta vismazāk un notikuma vietu varēja pamest pirmais un bez evakuatora palīdzības.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu