Karaļa Čārlza māsīca: Karaliskās ģimenes attieksme pret Meganu Mārklu ir "nodevīga" (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Britu karaliskā ģimene jau izsenis nerrojusi jaunpienācējus, īpaši sievietes, kas tiekas ar viņu ģimenes locekļiem, un tikai tie, kas ir izturīgi, izdzīvo, intervijā laikrakstam "The Post" sacīja karaļa Čārlza III māsīca. 

"Meganai Mārklai es saku: "Tas, ko jūs piedzīvojat, ir velnišķīga nerrošana"," atklāj Kristīna Oksenberga, Serbijas karaliskās ģimenes pēctece, kura karali Čārlzu III uzskata par trešās pakāpes brālēnu. "Viņai vienkārši jāturas, jo nāks kāds cits, kurš saņems to pašu. Neviens tā vienkārši netiek cauri.” Tostarp, viņa piebilda, Keita Midltone.

59 gadus vecā Oksenberga ir rakstniece un modes dizainere, kā arī jaunākā māsa aktrisei Katrīnai Oksenbergai. Viņu māte ir Dienvidslāvijas princese Elizabete, kura, kā apgalvo Oksenberga, reiz bija ļoti tuva Čārlzam. 

Oksenberga lielāko dzīves daļu ir nodzīvojusi līdzās britu karaliskajai ģimenei un atminas snobismu, kas reiz tika izpausts aiz jaunās Velsas princeses muguras.

Kad princis Viljams, tagadējais troņmantnieks, tikās ar Midltoni pirms viņu laulībām 2011. gadā, karaliskā ģimene uzskatīja - ir diezgan smieklīgi, ka britu prese Midltoni apzīmē kā "Keitu Vidusšķiru", apgalvo Oksenberga.

Saskaņā ar "Express" teikto, Kamilla — tagad karaliene konsorte — Midltones vecākus Kerolu un Maiklu esot nodēvējusi par “Iepazīsties ar Fokeriem”.

"Viņiem tas šķita tik smieklīgi - Keita Vidusšķira, Sāra Fērgusone un Kū Stārka," Oksenberga sacīja. "Viņi gan nedomāja to ļauni; galu galā, Midltone ir nākamā Anglijas karaliene."

Kū Stārka, amerikāņu aktrise un fotogrāfe, tikās ar princi Endrū pusotru gadu 80. gadu sākumā, līdz brīdim, kad viņa māte karaliene Elizabete pielika punktu šīm attiecībām. Lai arī Viņas Majestātei esot patikusi Stārka, viņa ātri iejaucās viņu attiecībās, kad britu prese iztirzāja aktrises parādīšanos pornofilmās. 

"Viņi abi bija ļoti iemīlējušies," apgalvo Oksenberga. "Viņi bija dvēseles radinieki, un viņam tika liegts apprecēties. Ja [Endrū] to būtu izdarījis, šobrīd viss būtu citādāk."

Endrū, kurš bija precējies ar Sāru Fērgusoni no 1986. līdz 1996. gadam, bija ierauts skandālā par draudzību ar pedofilu Džefriju Epstīnu. Endrū tika apsūdzēts par nepilngadīgas meitenes seksuālu izmantošanu laikā, kad viņai bija tikai 17 gadi. Pēc izskanējušā skandāla Endrū zaudēja savus militāros goda titulus, kā arī dažādu labdarības organizāciju goda patrona lomas.

Starp citiem tagadējiem karaliskās ģimenes locekļiem, kas tika āzēti, viņa min Kentas princesi Maiklu.

Kad Kentas princis Maikls, Elizabetes II brālēns, mija gredzenus 1978. gadā, britu karaļnams "ar prieku sagādāja viņai grūtības". Pret viņu izturējās tāpat kā pret Meganu - ņirgājoties un izrādot necieņu.

"Viņi izturas ļoti stingri pret ārzemniekiem. Tas nav par ādas krāsu, bet par būšanu svešzemniekam," apgalvo Oksenberga.

Britu preses uzvedību, kas analizē katru Meganas kustību, jo īpaši Elizabetes II bēru dienā, arī dažu karaliskās ģimenes locekļu attieksmi Oksenberga nodēvē par nodevīgu. "Viņa ir Harija izvēle. Pēc viņu pašu izstrādātajiem rādītājiem, kas nosaukta par klašu sistēmu, viņiem būtu jāciena Harija izvēle," atzīst viņa.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu