"Origo" piektdien bērns nospiedis ugunsdrošības trauksmes pogu; notikusi evakuācija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Veikali tirdzniecības centrā "Origo", kad valstī izsludināta ārkārtējā situācija un 1.decembra valdības sēdē noteikti papildu Covid-19 ierobežošanas pasākumi, kas nosaka, ka brīvdienās strādā aptiekas un veikali, kuros var iegādāties tikai pārtiku, higiēnas preces, dzīvnieku barību, preses izdevumus un sabiedriskā transporta biļetes.
Veikali tirdzniecības centrā "Origo", kad valstī izsludināta ārkārtējā situācija un 1.decembra valdības sēdē noteikti papildu Covid-19 ierobežošanas pasākumi, kas nosaka, ka brīvdienās strādā aptiekas un veikali, kuros var iegādāties tikai pārtiku, higiēnas preces, dzīvnieku barību, preses izdevumus un sabiedriskā transporta biļetes. Foto: Paula Čurkste/LETA

23. septembra pēcpusdienā tirdzniecības centrā "Origo" notikusi evakuācija, jo kāds bērns nospiedis ugunsdrošības trauksmes pogu, tviterī informēja tirdzniecības centra pārstāvji. 

Evakuācija notikusi ap pulksten 17.10.

Kā norādīja "Origo" pārstāvji, bērns nospiedis ugunsdrošības trauksmes pogu E izejā.

"Viltus trauksme. Tirdzniecības centrs atsāk darbu ierastajā režīmā," tviterī pulksten 17:23 rakstīja tirdzniecības centra pārstāvji.

Portāls TVNET, uzzinot informāciju par evakuāciju "Origo", sazinājās ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvi Ilzi Dāmi - Birziņu, kura sacīja, ka ap pulksten 17 VUGD nav saņēmis izsaukumu uz "Origo". Vēlāk "Origo" pārstāvji nāca klajā informāciju par bērnu, kurš bija nospiedis ugunsdrošības trauksmes pogu.

Atgādinām, ka 9. septembrī "Origo" notika evakuācija - tad A ēkā kādā no nomnieku telpām tika konstatēts sadūmojums, kas radās ēdiena pagatavošanas laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu