Rīgā samazinās degvielas cenas, Viļņā un Tallinā tās nemainās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas samazinājās, bet Viļņā un Tallinā cenas palika iepriekšējās nedēļas līmenī, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,6% - līdz 1,734 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,2% un piektdien tā maksāja 1,794 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nedēļas laikā saglabājās stabilas un maksāja attiecīgi 1,719 eiro un 1,839 eiro par litru.

Arī Tallinā degvielas cenas nemainījās un piektdien "Circle K" uzpildes stacijās litrs 95.markas benzīna maksāja 1,829 eiro, bet dīzeļdegvielas – 1,849 eiro.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā nedēļas laikā nav mainījušās un maksāja attiecīgi 0,825 eiro un 0,88eiro par litru. Tikmēr Viļņā autogāzes cena samazinājās par 0,4% - līdz 0,749 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu