Svētdienas horoskops: 25. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 25. septembrim.

AUNS

Mīlestības diena. Dodies kopā ar otro pusīti piedzīvojumos, izbaudiet sportiskas aktivitātes vai rāmu divvientulību. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas iepazīties un arī interesanti pavadīt laiku.

VĒRSIS

Tāds svētdienīgs laiskums, kad neko īsti negribas darīt. Aizej uz branču kafejnīcā vai pasūti maltītes ar piegādi mājās, sazvanies ar draugiem, patērzē. Jaunā nedēļa ar pienākumu gūzmu jau mīņājas pie durvīm.

DVĪŅI

Kaut arī pirms jaunās nedēļas jāatpūšas, šodien netērē laiku izklaidēs. Meklē tīmeklī informāciju un izpēti kas jauns tehnoloģiju jomā, kādas tendences biznesā. Noderēs.

VĒZIS

Sācies skolas laiks, un šodien var nākties pievērsties pedagoģiskiem jautājumiem. Ģimenes cilvēkiem jāpalīdz ar padomu atvasītēm. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu.

LAUVA

Viegluma pilna un sirsnīga diena. Mīlestība sildīs sirdi, un brīvajiem ļaudīm dzīve sola romantiskus piedzīvojumus. Pāriem savukārt iespējas ieraudzīt vienam otru kā no jauna.

JAUNAVA

Ar smaidu iekarosi cilvēku sirdis. Kāda tikšanās var izrādīties nozīmīga tavā dzīvē, un simpātijas rasties no pirmā acu skata. Ja tev jau ir otrā pusīte, tad izbaudiet kopā būšanu.

SVARI

Šodien būsi aizņemts gan ar saimniecības darbiem, gan ģimenes apčubināšanu. Gribēsi visu organizēt, visu kontrolēt. Atceries - kas par daudz, tas par skādi. Vajag veltīt laiku arī sev.

SKORPIONS

Mājās jāgādā par saskaņu un nevajadzētu ieplānot svarīgus saimniecības darbus. Vislabāk jutīsies, ja izrausies no ierastās vides, apmeklēsi kādu kultūras pasākumu.

STRĒLNIEKS

Rāma, mierīgas un apcerīgas noskaņas. Gribēsi palikt vienatnē, pievērsties garīgām nodarbēm. Radīsies viedas un noderīgas atziņas un atjaunosies spēki un enerģija.

MEŽĀZIS

Šodien ļoti svarīgi, lai mīļotais cilvēks respektē tavas vēlmes. Sarīko pasākumu divatā – izbraucienu zeltītā rudenī vai vakariņas romantiskā krodziņā. Brīvajiem ļaudīm iespējami aizraujoši piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Mājās valdīs miers, mīlestība un saticība. Piemērots laiks dažādiem saimniecības darbiem, neliela remonta uzsākšanai vai interjera pārkārtojumiem.

ZIVIS

No tevis staros mīļums un sirds siltums. Tas neatstās cilvēkus vienaldzīgus, lai kurp tu dotos. Ja šobrīd sirds brīva, tad kādas simpātijas var pārvērsties spēcīgās jūtās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu