Otrdienas horoskops: 27. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 27. septembrim.

AUNS

Ļoti, ļoti nemierīgi. Plānotājs pierakstīts pilns ar pienākumiem: tikšanās, sapulces, sarunas, pārrunas... Vajag strādāt ar pilnu atdevi, tad drīz jau varēsi baudīt sava darba augļus.

VĒRSIS

Garastāvoklis lielā mērā atkarīgs no stabilitātes finanšu jomā. Vajadzētu paskatīt vai samaksa atbilst tavam ieguldītajam darba, enerģijas, zināšanu un pieredzes apjomam.

DVĪŅI

Šodien svarīga sadarbības tēma. Jāpieņem lēmums, ar ko doties kopā un no kā atsveicināties. Esi pragmatisks, jo uz šodienas pamatiem celsi nākotnes panākumus.

VĒZIS

Ļoti daudz emociju un tās var traucēt pieņemt racionālus lēmumus. Pirms ko teikt vai solīt, ieturi pauzi un apdomā. Vakarā atpūties un dari to, kas palīdz relaksēties.

LAUVA

Zelta kalnu solītāji var samusināt un sajaukt prātu. Pirms pieņemt kādu vilinošu piedāvājumu ievāc informāciju. Un tad kļūs skaidrs: vai vajag sadarboties, vai vajag pieņemt darba piedāvājumu.

JAUNAVA

Aktīva diena. Iespējams, ka izveidosies noderīgi lietišķie kontakti un jaunas pazīšanās. Bet pats galvenais iepriecinājums – gandrīz viss notiks tā, kā esi plānojis.

SVARI

Darbā vai biznesā var atklāties, ka pietrūkst kādu iemaņu vai zināšanu. Konsultējies ar kolēģiem vai ekspertiem. Vai arī – jāmeklē iespējas pieteikties kursos.

SKORPIONS

Ja esi plānojis kādas lietišķās darīšanas iestādēs, bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, tad rūpīgi sagatavojies. Bet labāk atlikt uz nākamo nedēļu.

STRĒLNIEKS

"Zem guloša akmens ūdens netek," ir tāds teiciens. Vajag meklēt jaunus ceļus biznesā vai uzņemties papildus pienākumus. Darījumu partneru izvēlē gan esi vērtējošs un pievērs uzmanību juridiskām niansēm.

MEŽĀZIS

Var izveidoties jauna partnerība, taču jāraugās, lai viss godīgi. Savas idejas neatdod tāpat vien. Varbūt norunas jānostiprina līgumos, varbūt jāpainteresējas par autortiesībām.

ŪDENSVĪRS

Spraiga diena – darbu gūzma, jāpieņem lēmumi, jāatbalsta kolēģi. Vakarā dari to, kas palīdz relaksēties un nedomā par nākamās dienas pienākumiem.

ZIVIS

Pret vilinošiem karjeras piedāvājumiem gan izturies kritiski – pirms piekrist ievāc informāciju, lai sākotnējās sajūsmas vietā vēlāk neatnāk vilšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu