Trešdienas horoskops: 28. septembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 28. septembrim.

AUNS

"Kurš te ir galvenais?" jautās Auns arī tad, ja viņam nav kāda augsta amata nosaukuma. Lieliska diena, lai parādītu savas spējas, talantus un nostiprinātu autoritāti.

VĒRSIS

Ja kārtojami juridiski jautājumi vai darīšanas iestādēs, tad pieej tam skrupulozi. Iedziļinies likumos un noteikumos un sagatavojies pamatot savu viedokli.

DVĪŅI

Daudz enerģijas un jaunas idejas. Droši uz priekšu! Vienīgi jāuzmanās no lielu labumu solītājiem. Veidojot jaunu sadarbību atceries, ka „tikai peļu slazdā siers par brīvu”.

VĒZIS

Tu esi labs cilvēks, kas uzklausīs, atbalsīs, samīļos. Taču šodien nebūtu vēlams iesaistīties tur, kur citi skaidro savas attiecības. Labuma nebūs, bet ir riski iemantot nelabvēļus.

LAUVA

Profesionālajā jomā spoži nodemonstrēsi savas līdera dotības. Kolēģi vai darījumu partneri novērtēs tavas idejas un risinājumus. Nekautrējies apspriest finanšu jautājumus.

JAUNAVA

Perfekta komunikācija ar cilvēkiem – tevi uzklausīs no pusvārda un sapratīs un tu arīdzan tāpat. Tikai neuzticies grandioziem solījumiem, jo mēdz būt arī tukšu salmu kūlēji.

SVARI

Trešdiena – "mazā piektdiena"? Tiešām! Ļoti gribas šīs dienas darbus veikt tā mierīgi, relaksēti un pēc iespējas ātrāk doties prom. Satikties ar draugiem krodziņā vai sarīkot tiešsaistes tusiņu ar tiem, kas svešatnē.

SKORPIONS

Princips: "Pats visu zinu, pats visu protu!" šodien nestrādās. Neviens neapšauba tavas stratēģa spējas, taču mēdz būt tādi apstākļi, kad vajag sadarboties.

STRĒLNIEKS

Tik daudz darba un pienākumu, ka teju vai galva riņķī griežas. Galvenais – nemēģināt darīt vairākas lietas vienlaikus. Un pēc tādas trakas dienas vakarā jāatpūšas, kā sirds kāro.

MEŽĀZIS

Šodien svarīga finanšu tēma. Seko līdzi naudas plūsmai bankas kontā, vai tur savlaicīgi ienāk viss nopelnītais. Iespējama aizķeršanās vai neskaidrības.

ŪDENSVĪRS

Vienmēr jau nevar būt tā, ka viss ideāli... Vienmēr jau nevar būt tā, ka gluds ceļš zem kājām... Šodien iespējami dažādas peripetijas darbā, biznesā un arī privātajā dzīvē.

ZIVIS

Atkal jau kāds vēlas tev izstāstīt par savām problēmām, sirdsēstiem, sapņiem un ilgām... Uzklausi, bet pārāk neiedziļinies. Šīs dienas informācija – kā greizo spoguļu karaļvalstī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu