Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kāpēc ideja vīrietim uzdāvināt seksu trijatā ir slikta?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Varētu teikt, ka sekss ar divām sievietēm vienlaicīgi ir gandrīz katra vīrieša seksuālā fantāzija. Porno kanālos tas ir viens no skatītākajiem žanriem. Sievietes spēlējas ar ideju, ka to var uzdāvināt savam vīrietim. Eksperti šo ideju neatbalsta – sekss trijatā kā dāvana ir ļoti slikta doma! Raiens Šouts ir uzrakstījis trīs doktora darbus par seksu trijatā. Viņam ir zinātnisks viedoklis par to, kā tas strādā vai kā tam vajadzētu strādāt! Ideja nav bezcerīga, un ir veids, kā pareizi nodarboties ar seksu trijatā.

Kāpēc uzdāvināt seksu trijatā ir slikta doma?

Populārā mobilā iepazīšanās lietotne Tinder cenšas slēpt faktu, ka 30 % tās lietotāju ir precējušies. Tinder ir savdabīgs fenomens: pāri, kas meklē trešo, t.i., Vienradzi. No vienas puses, precētas, apgredzenotas sievietes un vīrieši meklē dažādību, ko realizēt kopā ar saviem partneriem, no otras puses, precēti pāri meklē kaut ko pikantu, ko kopīgi realizēt guļamistabā. Sieviete bieži vien ir iniciatore un vēlas savam vīrietim uzdāvināt seksīgu dāvanu trešās personas izskatā. Izklausās kā sapnis? Tā tam vajadzētu palikt.

Sievietes savam vīrietim dāvina seksu trijatā. Iespēja, ka to pašu uzdāvinās vīrietis ir tikpat reta kā sniegputenis tuksnesī. Ja seksu trijatā pasniedz kā dāvanu, sekss kļūst par uzdāvinātu priekšmetu un koncentrējas tikai uz vīrieti kā dāvanas saņēmēju. Sievietes bauda paliek otrajā plānā, un viss prieks tiek vīrietim, ko pavada psiholoģisks satraukums par orgasmu. Tiklīdz vīrietim prātā rodas jautājums, cik ilgi viņš var noturēt erekciju, tā saīsinās par dažām minūtēm. Sekss trijatā nav īslaicīgs, bet pārsteiguma gadījumā viss uz to vedina.

Seksa trijatā laikā erekcijai jāilgst pēc iespējas ilgāk - peņa gredzens ir labākais līdzeklis spēcīgai erekcijai.

Foto: Publicitātes foto

Ja sekss trijatā notiek pirmo reizi un vīrietim tas ir pasniegts kā pārsteiguma dāvana, trūkst viena svarīga soļa - proti, emocionālās sagatavošanās. Lai sekss trijatā būtu veiksmīgs, ir jāņem vērā visu dalībnieku vēlmes un vajadzības. Pretējā gadījumā abas iesaistītās sievietes tikai izliekas, ka viņām tas patīk. Neviens vīrietis nevēlas, lai viņa partnere vai šajā gadījumā partneres gultā tēlotu orgasmu un samāksloti vaidētu aiz baudas. Dāvājot vīrietim sievieti, šī nimfa pārvēršas par objektu. Eksperte un seksa trijatā terapeite Stella Harisa uzsver, ka vīrieši nav seksa rotaļlietas.

Iepriekš jāizrunā, ko un cik daudz darīsiet, un noskaidrojiet, kur jānovelk robežas: vai skūpsti, anālais sekss, sasiešana, pēršana, orālais sekss ir vai nav daļa no seksa trijatā? Vai uzdāvinātā sieviete ir biseksuāla un nodarbojas ar seksu ar abiem partneriem, vai arī viņa ir heteroseksuāle un mīlējas tikai ar vīrieti? Sekss trijatā nav tik spontāns kā sekss starp diviem cilvēkiem. Runājot par seksu trijatā, ir grūti pārdomāt procesa laikā, un doties gulēt. Ja vēlaties nodarboties ar seksu trijatā, tad visas detaļas vienmēr ir jāapspriež iepriekš.

Izmantojiet lubrikantu, nodarbojoties ar seksu.

Foto: Publicitātes foto

Kā pareizi nodarboties ar seksu trijatā?

Raiens Šoutss iesaka atteikties no heteroseksuālo normu ievērošanas. Kad nodarbojas ar seksu trijatā, gultā gribas redzēt vienu biseksuālu sievieti. Drošs veids, kā to panākt, ir pievienoties biseksuāļu kopienām, kuru interneta plašumos ir ļoti daudz. Ja jums ir draugi un paziņas, kas par šo tēmu domā, problēmu it kā var uzskatīt par atrisinātu. Ja atrodaties atbilstošā sociālajā lokā, varat panākt uzticēšanos un lūgt kādu, kuru jau pazīstat, būt, tā sauktajai, dāvanai jūsu vīram.

Vīrieša rokas ir aizņemtas seksa trijatā laikā, Wand palīdzēs sievietēm sasniegt orgasmu.

Foto: Publicitātes foto

Simtprocentīga veiksme ir uzdāvināt savam vīram pulksteni vai kādu sporta gadžetu. Sekss trijatā ir jāplāno kopīgi, nevis jāsagatavo kā pārsteiguma dāvana. Sekss trijatā var noiet greizi simtiem reižu, un tikai dažos gadījumos tas izdosies, kā nākas. Seksu var paspilgtināt, izmantojot vienkāršākus paņēmienus. Atrodi sev vai savam mīļotajam draiskus līdzekļus seksuālās dzīves dažādošanai no e-veikala piedāvājuma.

Nosūtam diskrētā iepakojumā, nenorādot paciņas saturu un izcelsmi.

Lai jums draiskas baudas!

Tavs

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu