VIDEO ⟩ Jauns vīrietis apdzen līkumā un izraisa smagu avāriju. Trīs cietušie guvuši nopietnas traumas (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/Sadursme.lv

Kāds jauns vīrietis steidzoties satraumēja trīs cilvēkus un viņu spēkratu, kā arī paša braucamais tagad nonāks metāllūžņos. Šoferis nepārliecinājās par drošību, veicot apdzīšanas manevru, un notika avārija, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Chrysler" un "Volkswagen" frontāli sadūrās šorīt īsi pirms septiņiem autoceļa Dobele-Jaunbērze 10. kilometrā. 20 gadus vecs vīrietis pie "Chrysler" stūres nolēma apdzīt priekšā priekšā braucošo mikroautobusu, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur viņam izejas vairs nebija.

Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa stāsta, – pārbaudes laikā alkohola klātbūtne vīrieša organismā netika konstatēta. Apdzīšana notika ceļa līkumā.

Avārijā cieta "Volkswagen" vadītājs un divi automašīnā esošie pasažieri. Visi trīs guva vairāku ķermeņa daļu ievainojumus un tika nogādāti medicīnas iestādē. Traumas vērtējamas kā nopietnas. Mediķi apskatīja arī "Chrysler" vadītāju, bet viņš no došanās uz slimnīcu atteicās.

Valsts policijas pārstāve stāsta, ka par notikušo ir sākts kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu ceļa satiksmē. Jāsagaida tiesu medicīnas eksperta slēdziens un izmeklēšanas rezultāts, lai noteiktu sodu.

Ja, piemēram, cietušajiem konstatēs vidēji smagus miesas bojājumus, "Chrysler" vadītājam var draudēt pat trīs gadus ilgs cietumsods.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu