FOTO "Sāpīgi, ka ģimene paliek bez mīloša vīra un tēva." Igaunijā traģiskā vilciena un busiņa sadursmē bojā iet robežsargs (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Arved Breidaks

Otrdien, 27. septembrī, rīta pusē Setomā reģionā, Kolodavitsā notika traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti bija Igaunijas robežsargi, vēsta laikraksts "Postimees".

Sākotnējā informācija liecināja, ka izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst. 11.29 - bija notikusi mikroautobusa un pasažieru vilciena sadursme.

Tika noskaidrots, ka avārijā cietušais mikroautobuss bijis Igaunijas policijas un robežsardzes departamenta ātrās reaģēšanas dienesta transportlīdzeklis. Ceļu satiksmes negadījuma brīdī mikroautobusā atradušies trīs Igaunijas robežsargi.

Busiņa šoferis un viens no pasažieriem smagā stāvoklī tika nogādāti Tartu Universitātes slimnīcā. Otram pasažierim notikuma vietā tika sniegta nepieciešamā medicīniskā palīdzība.

Kā liecina policijas informācija, glābējiem nācies krietni piepūlēties, lai no sadauzītā busiņa izceltu smagi cietušos robežsargus. Šoferi no busiņa izvilka plkst. 11.47, bet pasažieri - 12.36.

Foto: Traģiskā vilciena un mikroautobusa sadursme Igaunijā

Savukārt vilcienā avārijas brīdī atradušies divi pasažieri un viens mašīnists, kuri sadursmē necieta. Notikuma vietā strādāja vairākas glābēju brigādes no dažādiem Igaunijas reģioniem, kā arī vairākas ātrās palīdzības brigādes.

Savukārt ceturtdien, 29. septembrī, pēc gūtajām traumām slimnīcā nomira 39 gadus vecais robežsargs Alars Ilumets.

Visā Igaunijā policijas mašīnām bija piesietas melnas sēru lentes, bet karogi pie iecirkņiem tika nolaisti pusmastā.

"Tas ir ļoti traģiski, ka Igaunija ir zaudējusi lielisku robežsardzes un ātrās reaģēšanas dienesta darbinieku. Un, kas ir vēl sāpīgāk, ģimene palikusi bez tēva, mīloša vīra, brāļa un dēla. Novēlu izturību arī Alara kolēģiem, kuri cieta traģiskajā negadījumā," sociālajos tīklos par traģēdiju izteicās arī Igaunijas prezidents Alars Kariss.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu