Kas notika ar Milvoki kanibāla Džefrija Dāmera dzīvokli?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Nams, kurā dzīvoja Džefrijs Dāmers.
Nams, kurā dzīvoja Džefrijs Dāmers. Foto: Wikimedia Commons

1991. gadā policija pielika punktu Milvoki kanibāla jeb sērijveida slepkavas Džefrija Dāmera noziegumiem. Viņa dzīvoklī tika atrastas četras nogrieztas galvas un kopumā septiņi galvaskausi. Ledusskapī arī atradās vairākas ķermeņa daļas, to skaitā divas sirdis, savukārt guļamistabā bija muca ar trīs skābē daļēji izšķīdušiem cilvēku torsiem. Diez vai kāds būtu ar mieru dzīvot šajā dzīvoklī pēc Dāmera apcietināšanas, tāpēc būtu interesanti uzzināt, kas ar to notika.

Protams, šī dzīvokļu ēka vairs neeksistē. Piecpadsmit mēnešus pēc Džefrija Dāmera aresta ēka tika nojaukta.

Džefrijs mitinājās Milvoki ziemeļu 25. ielas 924. nama 213. dzīvoklī. FIB uzņemtie dzīvokļa interjera attēli liecina, ka Dāmeram piederēja bēšs dīvāns, akvārijs, paklājs uz grīdas, neliels televizors un citi sadzīves priekšmeti. Tiesa, to vidū bija arī muca ar skābi, vairāki dažāda izmēra zāģi, rokudzelži un citas ierastā sadzīvē neraksturīgas lietas.

Kā vēstīts izdevumā “Newsweek”, dzīvokļu nams tika nojaukts 15 mēnešus pēc Dāmera aresta. To pieprasīja upuru ģimenes. Tas arī ir saprotams, jo maz ticams, ka kāds garīgi vesels cilvēks vēlētos dzīvot ne tikai dzīvoklī, bet pat ēkā, kurā reiz mitis un 11 cilvēkus noslepkavojis viens no vēsturē bēdīgi slavenākajiem sērijveida slepkavām, kurš toreiz laikrakstā “The New York Times” tika nodēvēts par “Slepkavību rūpnīcu”.

Pašlaik ēkas atrašanās vietā ir vienkārši tukšs, ar zāli noaudzis laukums. To var apskatīt ar “Google Maps” starpniecību:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu