Video tiešraides arhīvs ⟩ "Nedēļas fokusā" vēlēšanu speciālizlaidums ar Mārtiņu Dauguli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

Šodien, 1. oktobrī, Latvijas iedzīvotāji devās pie vēlēšanu urnām, lai ievēlētu 14. Saeimu. TVNET teksta tiešraidē turpina sekot līdzi vēlēšanu aktualitātēm, bet līdz ar iecirkņu slēgšanu tapa zināmi vēlētāju aptaujas rezultāti, saskaņā ar kuriem līderos ir Jaunā Vienotība. Piedāvājam jums, lasītāji, iepazīties ar svarīgāko dienas notikumu apkopojumu un uzklausīt ekspertu viedokļus "Nedēļas fokusā" vēlēšanu nakts speciālizlaidumā, ko vada TVNET žurnālists un politologs Mārtiņš Daugulis. 

Raidījumā viesojās Rīgas Stradiņa universitātes lektore un programmas “Starptautiskās attiecības” vadītāja Elīna Vrobļevska, ziņu aģentūras LETA galvenais redaktors Pēteris Zirnis, biedrības “Latvijas Platforma attīstības sadarbībai” vadītāja Inese Vaivare, TVNET galvenais redaktors Toms Ostrovskis, politoloģe Lelde Metla-Rozentāle un pētnieks Mārtiņš Hiršs.

Tāpat arī uzklausījām TVNET žurnālistu aptaujāto reģionu iedzīvotāju domas par Saeimas vēlēšanām un tiešraidē pieslēdzāmies partiju birojiem, kur TVNET žurnālisti iztaujāja partiju pārstāvjus par "exit poll" rezultātiem un jaunākajiem Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotajiem datiem. 

Video: intervija ar RSU lektori Elīnu Vrobļevsku

Video: intervija ar TVNET žurnālistu Artūru Bikovu

Intervija ar ziņu aģentūras LETA galveno redaktoru Pēteri Zirni

Foto: 14. Saeimas vēlēšanas 

Visus TVNET materiālus par 14. Saeimas vēlēšanām meklē šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu