Remontdarbi uz Latvijas ceļiem turpinās 50 posmos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijā remontdarbi turpinās aptuveni 50 ceļu posmos, kur jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un ilgāku laiku ceļā, informēja "Latvijas valsts ceļi". Visvairāk būvdarbu turpinās uz valsts reģionālajiem autoceļiem.

Piektdienas pēcpusdienā satiksme Pierīgā var būt palēnināta Bauskas, Ērgļu, Jelgavas un Siguldas virzienos, kur turpinās būvdarbi, brīdina ceļu uzturētāji.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir Vidzemes šosejas posmā no "Sēnītes" līdz Siguldai, kur satiksme organizēta pa vienu joslu katrā virzienā. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir aptuveni 20 minūtes. Daugavpils šoseja posmā Lielvārdē ir divi luksoforu posmi, arī tur paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 20 minūtes.

Bauskas šosejas posms no pagrieziena uz Baložiem līdz Katlakalnam līdz 2023.gada jūlijam slēgts un satiksme organizēta pa Ķekavas ielu paralēli A7. Uz Bauskas šosejas no Iecavas līdz Bauskai vienā posmā satiksmi regulē ar regulētāju palīdzību vai ar luksoforu, ieviesti ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h. Posma šķērsošana var aizņemt no 40 minūtēm līdz pat stundai.

Jelgavas šosejas posmā no Rīgas līdz Jaunolainei satiksme abos virzienos organizēta pa vienu brauktuvi, katrā virzienā viena braukšanas josla. Posma šķērsošanai nepieciešamas 20-45 minūtes. Liepājas šosejas posmā pie Grobiņas satiksmi regulē ar priekšrocības ceļazīmēm. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 20 minūtes.

Ventspils šosejas posmā no Kūdras līdz Smārdes pagriezienam četros posmos satiksmi regulē ar luksoforu vai satiksmes regulētāju palīdzību. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir no 45 minūtēm līdz stundai.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts reģionālajiem autoceļiem ir uz autoceļa Rīga-Ērgļi, kur posmā no Rīgas apvedceļa līdz pagriezienam uz Tīnūžiem ir līdz pieciem luksoforu posmiem. Posma šķērsošana var prasīt pat pusotru stundu. Posmu iespējams apbraukt pa autoceļiem Ropaži-Ikšķile un Ulbroka-Ogre.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu