VIDEO Iedzīvotājs ziņo policijai par aizdomīgu šoferi Jelgavas pusē, kurš vairākkārt izraisījis avārijas situācijas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Alkometrs.
Alkometrs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien, 29. septembrī, kāds iedzīvotājs nepalika vienaldzīgs un, pamanot aizdomīgu šoferi uz ceļa Jelgava-Dobele, kas vairākkārt izraisījis avārijas situācijas, informēja likumsargus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Beigu beigās noskaidrojies, ka pie spēkrata stūres bija sēdies iereibis autovadītājs.

Pelēko "Volkswagen" automašīnu aculiecinieks pamanījis, izbraucot no Jelgavas. Vīrieša uzmanību pievērsusi priekšā braucošā šofera "peldēšana" pa ceļu. Sākotnēji nodomājis, ka, iespējams, stūrētājs iemidzis, bet pēc pagrieziena kļuvis skaidrs, ka vadītājs savu spēkratu stūrē apzināti, bet, visticamāk, ne skaidrā prātā, tādēļ informēta arī policija, kas izbraukusi uz notikuma vietu.

"Volkswagen" iegriezies pa ceļam esošajā degvielas uzpildes stacijā. Izkāpjot no auto, aizdomas par alkoholu apstiprinājās. Vīrietis ielējis degvielu, iegājis samaksāt, bet savas mašīnas durvis atstājis vaļā.

Aculiecinieks pamanījis, ka "Volkswagen" atrodas vairākas alus pudeles. Jau pēc uzpildīšanās tālāk "Volkswagen" ceļš vedis uz ciemu Nākotne. Centra ielā likumpārkāpēju jau sagaidījusi policijas ekipāža. Alkometrs uzrādījis 2,2 promiļu stipru alkohola reibumu.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu