Ģimenes ārste Kozlovska apvienos Saeimas deputātes pienākumus un darbību sabiedriskajās organizācijās (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Ģimenes ārste Līga Kozlovska apvienos Saeimas deputātes pienākumus un darbību sabiedriskajās organizācijās, noskaidroja aģentūra LETA.

Kozlovska ievēlēta 14. Saeimā no Zaļo un Zemnieku savienības Latgales saraksta, kur startēja ar otro numuru.

Kozlovska ir ģimenes ārste Balvos, lektore Rīgas Stradiņa universitātē, Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijas prezidente, kā arī ir valdes locekle Paliatīvās un rehabilitatīvās aprūpes fondā "Sīriuss", ir Veselības ministrijas Mātes un Bērna veselības konsultatīvās padomes un Veselības ministrijas Veselības nozares stratēģiskā padomes locekle, norādīts Centrālās vēlēšanu komsijas (CVK) mājaslapā.

Vēl Kozlovska ir izpildkomitejas locekle Eiropas Lauku un atsevišķi praktizējošo ārstu asociācijā EURIPA un konsultatīvās padomes locekle Eiropas Primārās aprūpes forumā EFPC.

Kozlovska aģentūrai LETA pauda, ka viņa ir bijusi jau 12. Saeimas deputāte, tāpēc daudzu pienākumu apvienošana viņai nav nekas jauns. Ģimenes ārsta praksē viņai palīdzēs rezidents, bet Latvijas Lauku ārstu asociācijā - kolēģes.

Rīgas Stradiņa universtitātē, kur Kozlovska ir lektore, iespējams, nākšoties slodzi samazināt. Dažkārt gan lekcijas notiekot attālināti, tad ir vienkāršāk. Visgrūtākais esot izbraukāt no Balviem uz Saeimu, teica Kozlovska.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu