Elīna Didrihsone: ja mums ar vīru atņemtu telefonus, mēs mīlētos biežāk (8)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Viņš, viņa un mobilais telefons – savdabīgs mīlas trīsstūris. Izklausās diezgan traki, bet psihologi saka, ka tā esot stabila tendence mūsdienu ģimenē. Par viedierīču lomu sasvstarpējās attiecībās TV3 sarunu šovā “Zilonis studijā” pieredzē dalījās influencere un apģērbu veikala “Butterfly” īpašniece Elīna Didrihsone.

Influenceres Elīnas Didrihsones Screen time jeb ekrāna laiks, ko cilvēks dienā pavada ar savu telefonu, ir septiņas stundas, kas, pēc viņas domām, nav daudz, jo telefons ir neatņemama viņas dzīves sastāvdaļa.

“Es dzīvoju telefonā,” sarunu šovā “Zilonis studijā” skaidroja Elīna. “Pie datora es nesēžu vispār. Es knapi māku to ieslēgt un izslēgt.”

Jautāta, kā veidojas attiecības ar vīru, ar kuru viņa diendienā ir plecu pie pleca, ņemot vērā, ka abu nodarbošanās ir būšana sociālajos tīklos, Elīna atzina: “Mēs vēl neesam iemācījušies nodalīt darbu un attiecības. Atnākot mājās, mēs nefiltrējam, mēs joprojām esam darbā, un darbā – tas ir telefonā un sarunājoties tikai par darbu. Tā tās attiecības arī veidojas.”

Vai viņai nav bail? “”Instagram” nav ofisa darbalaiks. Tā ir mūsu dzīve. Iefilmēt storiju, samontēt, ielikt – tā ir mūsu ikdiena, kas ir bijusi jau no paša attiecību sākuma. Līdz ar to nav bail,” skaidroja influencere. "Es vispār neteiktu, ka telefons bojā mūsu attiecības."

“Protams, ja man atņemtu vakaros telefonu, tad, visticamāk, mēs ar vīru mīlētos biežāk, ja tā godīgi saka. Jo telefonā ir darbs, tu strādā līdz melnai naktij un tad atlūsti pie telefona, jo vairs nav spēka,” sprieda Elīna.

Vairāk skaties video no raidījuma "Zilonis studijā".

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu