Ceturtdienas horoskops: 5. oktobris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 6. oktobrim.

AUNS

No tevis neatkarīgi apstākļi var mazliet izjaukt lietišķos plānus. Meklē jaunus kontaktus, jaunus partnerus, bet naudas lietas noteikti turi kārtībā – tajās var rasties jukas.

VĒRSIS

Darbs prasīs enerģiju, un tu jūtīgi dzīvosi līdzi visām veiksmēm vai neveiksmēm. Nesatraucies par to, ko nevari ietekmēt. Svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi, nevis citu solījumiem.

DVĪŅI

Neuzticies visam, ko cilvēki runā, bet pārbaudi faktus. Jebkurās attiecībās – gan lietišķajās, gan privātajās, svarīgākais ir atklāti un no sirds izrunāties un salikt punktus uz "i".

VĒZIS

Iesaisties jaunos projektos, attīsti privāto biznesu vai meklē uzticamus sadarbības partnerus. Taču visas vienošanās jānoformē juridiski korekti, lai vēlāk nav pārpratumu.

LAUVA

Aktuāla finanšu tēma. Nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai iegādāties dārgas preces līzingā. Darba dunā neatstāj novārtā privāto dzīvi, jo ir labs laiks, lai veidotu stabilas attiecības. Galvenais saprast, ko pats vēlies.

JAUNAVA

Daudz ideju, jauni plāni un vēriens, spēcīga intuīcija un laba iztēle. Būsi uz iedvesmas un darbības viļņa. Tikai nepārsteidzies un iecerētos darbus nesasteidz.

SVARI

Šī diena kā vāveres ritenī, jo pienākumu netrūks nedz mājās, nedz darbā. Jā pārāk nodosies profesionālajām lietām, ģimene var sākt protestēt. Jāatrod līdzsvars.

SKORPIONS

Lieliska diena prezentācijām un sabiedriskiem pasākumiem. Ja nāksi klajā ar labām idejām, iespējams, atradīsies sponsori un atbalstītāji. Veidosies aizmetņi auglīgai sadarbībai.

STRĒLNIEKS

Ļoti aktīva darba diena. Paveiktais dos gandarījumu, jo izdosies tas, ko jau sen bijāt iecerējis. Vari mērķēt augstāk pa karjeras kāpnēm vai veidot savu biznesu.

MEŽĀZIS

Daudz domāsi par naudas lietām – rēķināsi un kalkulēsi, lai visām vajadzībām pietiek. No finanšu labklājības lielā mērā būs atkarīgs dvēseles komforts. Varbūt jāmeklē jaunas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Tev ir idejas, un domās jau esi ieņēmis „zemo startu”, lai dotos pretī mērķim un panākumiem. Tikai jāuzmanās ar sadarbības partneru izvēli. Svarīgos jautājumos turi grožus savās rokās.

ZIVIS

Darbā būs jāpapūlas, jo ne viss ies tik gludi kā gribētos. Tikšanās un pārrunas labi saplāno un sagatavojieties, bet, ja iespējams – pārcel tomēr uz vēlāku laiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu